ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΤΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

Η Τ.Ο. Ημαθίας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή εκφράζει τη μερική της ικανοποίηση αναφορικά με τη χθεσινή απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βεροίας στη δίκη για τα γεγονότα που αφορούσαν τα θλιβερά συμβάντα που διαδραματίστηκαν στην πόλη μας το Σάββατο 9 Ιουνίου. Υπενθυμίζουμε πως τη μέρα εκείνη μέλη…..

του Κόμματός μας, ανάμεσα στα οποία δύο κοπέλες, είχαν δεχθεί τη βάναυση επίθεση των γνωστών θαμώνων της πλατείας Δημαρχείου κατά τη διάρκεια διανομής προεκλογικού υλικού. Μάλιστα τα άτομα του χώρου αυτού δε δίστασαν όχι μόνο να επιτεθούν φραστικά και σωματικά ακόμη και στη δεύτερη απόπειρα προεκλογικής ενημέρωσης που έλαβε χώρα το ίδιο απόγευμα, αλλά σε αγαστή συνεργασία με τις αρχές επεδίωξαν την καταδίκη των Χρυσαυγιτών μηνύοντας τους γιατί αμύνθηκαν και δεν επέτρεψαν να συμβεί ό,τι συνέβη το ίδιο πρωί.
Το Δικαστήριο, καίτοι όλες οι κατηγορίες που βάραιναν τους Συναγωνιστές μας κατέρρευσαν σαν χάρτινος πύργος μη αντέχοντας το φως τη λογικής και τη λάμψη της αλήθειας και ταυτόχρονα οι μάρτυρες κατηγορίας υπέπεσαν σε σωρεία αντιφάσεων, προφανώς επηρεασμένο από την παρουσία εντός και εκτός του Μεγάρου των ομογάλακτων του καταδικασθέντα μέλους του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., αναγκάστηκε να τηρήσει τη λογική των «ίσων αποστάσεων» εξομοιώνοντας τη νόμιμη πολιτική δράση του πέμπτου τη τάξει Κόμματος του Ελληνικού Κοινοβουλίου με τις γνωστές τραμπούκικες και αντιδημοκρατικές τακτικές της «Αριστεράς και της Προόδου». Αποτέλεσμα αυτού αποτέλεσε η καταδίκη, αν και με μικρότερη ποινή σε σχέση με εκείνη του αντιδίκου, του ενός Συναγωνιστή μας. Άπαντες οι λοιποί Συναγωνιστές αθωώθηκαν πανηγυρικά.
Δηλώνουμε πως συνεχίζουμε το ίδιο και πιο δυνατά στον Αγώνα του Λαϊκού Εθνικισμού, στο δύσβατο μονοπάτι της εθνικής και κοινωνικής απελευθέρωσης. Με γνώμονα την Πατρίδα και το Λαό πορευόμαστε στο πλευρό του Αρχηγού μέχρι την Τελική Νίκη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *