ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ posted by

1.432 προσλήψεις στα ΕΛ.ΤΑ.

1.432 προσλήψεις στα ΕΛ.ΤΑ.
eltaΜέσα στον Αύγουστο αναμένεται να τρέξουν οι προσλήψεις για 1.432 εποχικούς στα ΕΛΤΑ.
Οι θέσεις αφορούν στα καταστήματα όλης της χώ ρας και έχουν ήδη πόρει το “πράσινο φως” από τα αρμόδια υπουργεία. Οι συμβάσεις εργασίας θα έχουν διάρκεια από 4 (τέσσερις) έως 8 (οκτώ) μήνες.
Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι τέσσερις και αφορούν σε υπαλλήλους εσωτερικής εκμετάλλευσης, διανομείς, διαμετακομιστές και οδηγούς.
Οι σχετικές ανακοινώσεις πρόσληψης δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα των…

ΕΛΤΑ ΑΕ. (www. elta.gr) και την ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr).
Στα κριτήρια πρόσληψης όλων των υποψηφίων, η εντοπιότητα έχει τη μεγαλύτερη βαρύτητα. Στη συνέχεια, η σειρά κατάταξης των υποψηφίων κάθε ομάδας καθορίζεται με τη βαθμολόγηση του χρόνου ανεργίας, του αριθμού τέκνων, του αριθμού ανήλικων τέκνων, του βαθμού του βασικού τίτλου σπουδών, της ηλικίας, αλλά και της εμπειρίας.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών, ενώ οι υποψήφιοι για τις θέσεις των ΔΕ διανομέων θα πρέπει να έχουν τα εξής απαραίτητα προσόντα: οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριο τίτλο δευτεροβάθμιας ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή άλλο ισότιμο τίτλο σχολών της αλλοδαπής, ανεξαρτήτως ειδικότητας, επαγγελματική άδεια οδήγησης αυτοκινήτου Γ’ κατηγορίας, καθώς και άδεια οδήγησης μοτοσικλέτας άνω των 125 cc.
Για τις θέσεις ΔΕ οδηγών απαιτείται οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος δευτεροβάθμιας ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή άλλος ισότιμος τίτλος σχολών της αλλοδαπής, ανεξαρτήτως ειδικότητας, καθώς και επαγγελματική άδεια οδήγησης αυτοκινήτου Γ’ κατηγορίας και άδεια οδήγησης μοτοσικλέτας. 
dimosio.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *