ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ posted by

Πρόστιμα σε κυλικεία της χώρας – δεν συμμορφώθηκαν με τις νέες τιμές τα κυλικεία της Αλεξάνδρειας

Πρόστιμα σε κυλικεία της χώρας – δεν συμμορφώθηκαν με τις νέες τιμές τα κυλικεία της Αλεξάνδρειας

prostimaΕίχαμε γράψει πριν από λίγες μέρες ΕΔΩ για τις υποχρεωτικές μειώσεις τιμών που έχουν αποφασιστεί για τα κυλικεία της χώρας. Ήδη ξεκίνησαν να επιβάλλονται πρόστιμα σε όλη την Ελλάδα. Μαθαίνουμε όμως πως στην Αλεξάνδρεια σε κάποια σχολεία δεν έχουν συμμορφωθεί οι υπεύθυνοι των κυλικείων και ακόμα πουλάνε το μικρό νερό στην…

τιμή των 0,50 ευρώ και τις τυρόπιτες στην τιμή των 1,50 ευρώ στους μαθητές. Διαβάστε σχετικά με τα πρόστιμα που ξεκίνησαν να επιβάλλονται στη χώρα:

Πρόστιμα συνολικού ύψους 25.000 ευρώ επεβλήθησαν στα κυλικεία τεσσάρων νοσοκομείων (Πεντέλης, Παπαδημητρίου, Παίδων και Γεννηματά) καθώς επίσης και στο κυλικείο του ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια ελέγχων για την εφαρμογή μειωμένων τιμών από την Υπηρεσία Εποπτείας της Αγοράς το διήμερο 11-12 Σεπτεμβρίου.

Για το θέμα, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Αθανάσιος Σκορδάς δήλωσε ότι οι έλεγχοι σε κλειστές αγορές ήδη αποδίδουν τους πρώτους καρπούς, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

«Εργαζόμαστε συστηματικά για να εξαλείψουμε πρακτικές που στρεβλώνουν την αγορά και συντηρούν την ακρίβεια, χωρίς να ενεργούμε με όρους μικροπολιτικής κι εντυπωσιασμού», πρόσθεσε.

tsantiri

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *