Υλικά:
1 κιλό ντομάτες (ώριμες, ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες)
1/2 κιλό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
2 φλιτζ. τσαγιού βασιλικός (φρέσκος, πλατύφυλλος και ψιλοκομμένος)
1 κεφάλι σκόρδο, ολόκληρο καθαρισμένο
1 κεφάλι σκόρδο ψιλοκομμένο
Παρασκευή:
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά και τα αφήνουμε να μείνουν όλα μαζί και να…
μαριναριστούν, τουλάχιστον για 12 ώρες. Βράζουμε ένα πακέτο μακαρόνια, τα σουρώνουμε, τα ρίχνουμε μέσα στο μπολ με τη σάλτσα και τα αναμιγvύoυμε όλα μαζί. Τρώγονται υπέροχα, κρύα. Άλλο ένα πλεονέκτημα του ελαιόλαδου!
athinorama.gr
Επιμέλεια: Ο.Ν.
Αφήστε μια απάντηση