ΤΟΠΙΚΑ posted by

Νέος Διοικητής του Α.Τ. Αλεξάνδρειας ο Θέμης Σιδηρόπουλος

Νέος Διοικητής του Α.Τ. Αλεξάνδρειας ο Θέμης Σιδηρόπουλος
themisΝέος διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας εδώ και 12 ημέρες είναι ο Θέμης Σιδηρόπουλος. Το ακούσαμε από πολλούς πολίτες της πόλης μας το τελευταίο χρονικό διάστημα και αποφασίσαμε να προσέξουμε ορισμένα σημεία αλλά και να ρωτήσουμε κάποια άλλα. Για παράδειγμα είναι ευκόλως διαπιστώσιμο πως η ηχορύπανση από την πλευρά του συνοικισμού του Αγ. Γεωργίου έχει σταματήσει όπως και το γεγονός πως οι οδηγοί των δικύκλων άρχισαν να φοράνε κράνη. Η ηχορύπανση από…

τις εξατμίσεις από τα μηχανάκια και από τα ηχεία των αυτοκινήτων έχει “δια μαγείας” εξαφανιστεί. Καμία τηλεφωνική κλήση για ηχορύπανση από τα μαγαζιά δεν έχει καταγραφεί από το Α.Τ. το τελευταίο δεκαπενθήμερο. Η πτώση του φαινομένου των κλοπών έχει παρουσιάσει κατακόρυφη πτώση. Σε 24ωρη βάση παρατηρείται στον δήμο μας η λεγόμενη εμφανής αστυνόμευση με έγχρωμα περιπολικά και δίκυκλα της αστυνομίας, κάτι που λειτουργεί αποτρεπτικά και και προληπτικά προς την κατεύθυνση των κλοπών. Βλέπουμε πως υπάρχει κυκλοφοριακή ευταξία στη Βετσοπούλου, στην λαϊκή αγορά και στους υπόλοιπους δρόμους του δήμου.  
Βέβαια είναι γνωστό πως το Α.Τ. Αλεξάνδρειας έχει να αντιμετωπίσει ένα βασικό θέμα για την καλύτερη λειτουργία του. Είναι η έλλειψη αστυνομικής δύναμης. Πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής είναι ενήμερος του θέματος και είναι θετικός ως προς το θέμα της στελέχωσης με περισσότερους αστυνομικούς του Α.Τ. της Αλεξάνδρειας. 
Ενώ η Βέροια και η Νάουσα διαθέτουν ομάδα ΔΙΑΣ στις πόλεις τους, η Αλεξάνδρεια είναι η μοναδική χωρίς. Οι ίδιες πληροφορίες μας αναφέρουν πως έχουν γίνει τα απαραίτητα έγγραφα προς το Αρχηγείο της Αστυνομίας για την στελέχωση του ανθρώπινου δυναμικού αλλά και της ομάδας ΔΙΑΣ στην πόλη μας και αναμένεται η απάντηση. 
Συναντήσαμε σήμερα τον Διοικητή του Α.Τ. Αλεξάνδρειας που δεν θέλησε να μας παραχωρήσει κάποια συνέντευξη και αρκέστηκε να δηλώσει πως κομμάτι κομμάτι θα υλοποιούνται τα ζητήματα της πόλης. Υπάρχει και θα υπάρχει η κατανόηση στους κατά λάθος παρανομούντες αλλά καμία στους συνεχώς παρανομούντες. Το υγιές κομμάτι της κοινωνίας μας πρέπει να στηρίξει το έργο του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας για να μπορέσει να υπάρξει επιτέλους ευταξία σε αυτήν την πόλη. 
Μηχανάκια στο Α.Τ. Αλεξάνδρειας από το χτεσινό μας
θέμα (διαβάστε λεπτομέρειες ΕΔΩ)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *