ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Αλεξάνδρεια – Πυρσός Γρεβενών 2-1

Αλεξάνδρεια – Πυρσός Γρεβενών 2-1

DSCF5118

Δημοτικό στάδιο Αλεξάνδρειας:

Μάκης Σαπουνόπουλος

 

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα της Αλεξάνδρειας αγωνιζόμενη στην έδρα της κόντρα στον Πυρσό των Γρεβενών. Οι ποδοσφαιριστές του Τόλη Τερζή πέτυχαν τα πρώτα τέρματα και πήραν τους πρώτους βαθμούς κάτι που αναμένεται να τους δώσει ψυχολογικό αβαντάζ για την συνέχεια. Το τελικό 2-1 κρίνεται δίκαιο αφού οι πράσινοι έδειξαν να θέλουν περισσότερο το τρίποντο της νίκης. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι αν και είχαν στο 2ο ημίχρονο την κατοχή της μπάλας, δεν έδειξαν σε κανένα σημείο του αγώνα (εκτός από το γκολ και τις…

φάσεις στις καθυστερήσεις) απειλητικοί απέναντι στην εστία της Αλεξάνδρειας.

Έτσι λοιπόν η Αλεξάνδρεια πήρε την βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα που χρειαζόταν για την συνέχεια.

DSCF5119Οι πράσινοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο δείχνοντας από την αρχή τις προθέσεις τους όταν στο 1’ μετά από κόρνερ του Παπαδημητρίου, ο Κεστελίδης έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να αποκρούεται από το δεξί κάθετο δοκάρι και να περνάει έξω. Στο 5’ η Αλεξάνδρεια θα ανοίξει το σκορ μετά από συνδυασμό του Παπαδημητρίου με τον Χαλβατζή και τον δεύτερο με ψύχραιμο πλασέ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Αθανασόπουλου. Στο 16’ οι ίδιοι πρωταγωνιστές θα συνδυαστούν με όμορφο τρόπο και ο Χαλβατζής θα διπλασιάσει τα τέρματα της Αλεξάνδρειας (2-0). Πέντε λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι θα εκτελέσουν φάουλ από αριστερά με τον Π. Μπόζιαρη, ο Καρασαββίδης θα εκτιμήσει λάθος την φάση με την μπάλα να καταλήγει απευθείας στα δίχτυα του.

DSCF5140Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένο στο 48’ μετά από ατομική προσπάθεια και σουτ του Τζεβελέκη ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων θα αποκρούσει σωτήρια. Στο 69’ ο Κουτσοδήμος σε τετ α τετ με τον Καρασαββίδη θα νικηθεί από τον τερματοφύλακα της Αλεξάνδρειας. Στο 71’ η Αλεξάνδρεια θα μείνει με 10 ποδοσφαιριστές όταν θα αποβληθεί με 2η κίτρινη κάρτα ο Νουσιόπουλος. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Καμπερίδης με ατομική προσπάθεια θα κάνει το σουτ μέσα από την αντίπαλη περιοχή και ο Αθανασόπουλος θα μπλοκάρει. Στο 89’ ο Κουτσοδήμος με δυνατό σουτ θα στείλει την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια της Αλεξάνδρειας. Στις καθυστερήσεις μετά από σέντρα του Δούμα ο Κουτσοδήμος θα πιάσει την κεφαλιά με τον Καρασαββίδη να αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Καρασαββίδης, Πιπιλιάρης, Αραμπατζής, Κ. Παπαδόπουλος του Ε., Νουσιόπουλος, Κεστελίδης, Καμπερίδης, Αβραμίδης (55’ Σίμος), Τζεβελέκης (79’ Χριστοφορίδης), Χαλβατζής (85’ Αλεξάνδρης), Παπαδημητρίου.

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Αθανασόπουλος, Π. Μπόζιαρης, Μπόλος (22’ Κοτζατισόγλου), Τσαρτσαρής, Κυριακίδης, Χαραλαμπίδης, Καραγιάννης (53’ Γ. Μπόζιαρης), Δούμος, Κουτσοδήμος, Κοσμίδης, Γκέσιος.

 

Αλεξάνδρεια-Γιδάς: Μην χάσετε αύριο φωτορεπορτάζ, δηλώσεις και παραλειπόμενα από τον αγώνα της Αλεξάνδρειας με τον Πυρσό Γρεβενών. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *