ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Αεράτα Γρεβενών – Αλεξάνδρεια 0-1 (ρεπορτάζ-εικόνες)

Αεράτα Γρεβενών – Αλεξάνδρεια 0-1 (ρεπορτάζ-εικόνες)
DSCF5435Νίκη ψυχολογίας και βαθμολογικής ανάσας πέτυχε η ομάδα της Αλεξάνδρειας στα Γρεβενά κόντρα στα Αεράτα. Το τελικό 0-1 για την ομάδα του Τόλη Τερζή επιβεβαιώνει την ανοδική πορεία που έχουν οι πράσινοι στο πρωτάθλημα οι οποίοι βλέπουν πλέον με «άλλο μάτι» την υπόθεση παραμονή στην κατηγορία.
Το παιχνίδι διεξήχθη σε κακό αγωνιστικό χώρο και κάτω από συνεχή βροχή η…

οποία δυσκόλεψε το έργο όλων των ποδοσφαιριστών και όπως είναι φυσικό έπαιξε ανατρεπτικό ρόλο στην υπόθεση θέαμα και από τις δύο πλευρές αφού οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα.
 

Η Αλεξάνδρεια ξεκίνησε καλύτερα την αναμέτρηση και μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο δείχνοντας από την αρχή τις προθέσεις της για να πάρει τη νίκη. Στο 15’ ο Κεστελίδης με σουτ από την αντίπαλη περιοχή έστειλε την μπάλα μόλις έξω. Τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος μετά από φάση διαρκείας και διαδοχικά σουτ στην εστία των γηπεδούχων με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μέσα σε πολλούς πανηγυρισμούς (0-1).
 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ρόλοι άλλαξαν με την γηπεδούχο ομάδα να δείχνει αποφασισμένη να φέρει τις ισορροπίες στην αναμέτρηση. Στο 47’ μετά από κόρνερ του Μπαλοδήμου ο Ντινόπουλος με σουτ έστειλε την μπάλα μόλις έξω. Δύο λεπτά αργότερα ο Κεστελίδης ανέτρεψε τον Λάλο στη μεγάλη περιοχή της Αλεξάνδρειας και ο διαιτητής Ρούσος – Μπεκερτζής έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Νασιόπουλος που όμως νικήθηκε από τον Καρασαββίδη που απέκρουσε σε πρώτο χρόνο με την μπάλα να βρίσκει στη συνέχεια το δοκάρι του και να βγαίνει σε κόρνερ. Στο 53’ νέο κόρνερ για τους γηπεδούχους με τον Μπαλοδήμο και τον Ντινόπουλο με σουτ να στέλνει την μπάλα μόλις έξω. Στο 60’ τα Αεράτα θα μείνουν με 10 ποδοσφαιριστές όταν ο Τσαπατσάρης θα αντικρίσει την 2η κίτρινη κάρτα του διαιτητή της αναμέτρησης. Στο 70’ ο Μπαλοδήμος θα εκτελέσει φάουλ και ο Καρασαββίδης θα μπλοκάρει σταθερά. Στο 79’ η γηπεδούχος ομάδα θα χάσει ακόμα έναν ποδοσφαιριστή όταν ο Αλεξανδρής θα αποβληθεί με 2η κίτρινη κάρτα. Τελευταία φάση της συνάντησης στο 80’ με τον Κεστελίδη να εκτελεί φάουλ και την κεφαλιά Κ. Παπαδόπουλο του Ε. να μπλοκάρει ο πορτιέρο των γηπεδούχων.

Από την Αλεξάνδρεια ξεχώρισε ο Καρασαββίδης που κράτησε το «0» στην εστία του, ο κορυφαίος Κεστελίδης, ο Κ. Παπαδόπουλος του Ε. και ο Αραπέλης. Από τα Αεράτα ξεχώρισαν οι Μπαλοδήμος, Νασιόπουλος και Ντινόπουλος.
Πολύ καλός ο διαιτητής Ρούσος – Μπεκερτζής από την Πρέβεζα όπως και οι βοηθοί του Τσόγκας και Φραγκούνης.
 
ΑΕΡΑΤΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Βύδρας, Δημητριάδης, Χαμαντάι, Νασιόπουλος, Λάλος, Αλεξανδρής, Τσαπατσάρης, Δημόπουλος, Ντινόπουλος (λ.τ. 55’ Ίττης), Μπαλοδήμος (74΄Κατσαντώντης), Λάλος.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Καρασαββίδης, Πιπιλιάρης (46’ Σίμος), Αραμπατζής, Κ. Παπαδόπουλος του Ε., Νουσιόπουλος, Κεστελίδης, Καμπερίδης, Αβραμίδης (85’ Αλεξανδρής), Χατζηβασιλειάδης, Αραπέλης (75’ Κ. Παπαδόπουλος του Ηλ.), Παπαδημητρίου.

 

 

 

Γρεβενά αποστολή: 
Μάκης Σαπουνόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *