ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Με συνεργάτες και φίλους πήρε στα χέρια την απόφαση του δικαστηρίου η Δώρα Κουρκουτά

Με συνεργάτες και φίλους πήρε στα χέρια την απόφαση του δικαστηρίου η Δώρα Κουρκουτά

Με φίλους και συνεργάτες της πήρε στα χέρια της την απόφαση του δικαστηρίου η Δώρα Κουρκουτά.

Το δικαστήριο δικαίωσε την κυρία Κουρκουτά. Έτσι οι εκλογές στον δήμο Αλεξάνδρειας θα επαναληφθούν με την διοίκηση του Παναγιώτη Γκυρίνη να είναι μετά την απόφαση του δικαστηρίου υπηρεσιακή.

Δείτε εικόνες και βίντεο με τη δήλωση της Δώρας Κουρκουτά:

ΒΙΝΤΕΟ: 

ΕΙΚΟΝΕΣ: 

7 Comments

  • Μαζί θα κλάψουνε…

  • Μια του κλέφτη, δύο του κλέφτη τρείς και η κακή του μοίρα λέει ο φιλόσοφος λαός. Ο υπηρεσιακός πλέων Δήμαρχος αυτός που μας κουνούσε το δάκτυλο και μας το έπαιζε άνετος και υπεράνω φάνηκε…… Και εξηγούμε. Η ανακήρυξη των συνδυασμών των δημοτικών εκλογών έγινε και η Κουρκουτά δεν συμμετείχε ο Γκυρίνης βεβαίως έτρεξε να δηλώσει παράσταση εναντίων τις Κουρκουτά, στην αίτηση θεραπείας που έκανε η Κουρκουτά και πάλι έκανε παράσταση υποστηρίζοντας να μην συμμετέχει στις εκλογές το ψηφοδέλτιο τις Κουρκουτά. Ακόμη και στο τελευταίο Δικαστήριο αυτός ο λαοπρόβλητος ηγέτης κατά δήλωση του προσπάθησε να σταθεί απέναντι σε κάθε έννοια του δικαίου. Και τώρα τι? Ετοιμάζεται για το Επικρατείας? Μα αφού πήρε 79% στις εκλογές τι φοβάται? Ας δοκιμάσει για να δει πόσα απίδια έχει ο σάκος.

    • Τι μπούρδες είναι αυτές ρε φίλε; Έννομο συμφέρον είχε, δεν θα το κυνηγήσει; Τι κοτσάνες σας λένε και κάθεστε και τα γράφεται μετά στα sites και ξεφτιλίζεστε!

  • Χαίρεται όμως όποιος γελάει τελευταίος.Αυτο για τους παρατρεχαμενουςτης Κουρκουτά

  • Τα τσιράκια του Γκυρινη να μαζευτουν

    • Τα τσιράκια του Γκυρινη καλά κρατούν και θα το αποδείξουν.Οι παρατρεχαμενοι της Κουρκουτά ας προσέξουν.Κυκλοφορούν πολλές μπανανόφλουδες στο δρόμο .Θα ξεκινήσω να βγάζω την Αχίλλειο πτέρνα του καθενός και βεβαίως και της Κουρκουτά.Ουδεις είναι άγιος.

  • ,κ. ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ,ΣΟΥ ΛΕΩ
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ -ΟΛΟΙ -ΠΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΤΑΜΕ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΑΓΝΟΗΣΟΥΜΕ.
    ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΟ ΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΚΥΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ .
    Η ΔΩΡΑ ΣΥΝ -ΠΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΙΛΗ. ΣΤΙΣ ΥΓΙΕΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΟΧΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ .ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΠΕΤΑΜΕ .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *