ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Μπερδεύονται τα πράγματα στην παράταξη Δημητριάδη – ποιος θα είναι ( ; ) ο υποψήφιος;

Μπερδεύονται τα πράγματα στην παράταξη Δημητριάδη – ποιος θα είναι ( ; ) ο υποψήφιος;

Η τελευταία συνάντηση στον ΤΟΕΒ Αλεξάνδρειας της παράταξης του Φώτη Δημητριάδη την προηγούμενη Παρασκευή (κλικ ΕΔΩ), έβγαλε την είδηση της μη καθόδου του πρώην δημάρχου στις δημοτικές εκλογές του 2019.

Ωστόσο αποφασίστηκε η ομάδα να μείνει ενωμένη και να βρεθεί εκείνος ή εκείνη που θα οδηγήσει τον συνδυασμό στις εκλογές.

Τα τρία ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι των συζητήσεων ήταν του Κώστα Βενιόπουλου, της Όλγας Μοσχοπούλου και του Κίμωνα Παράσχου. Η ομάδα είπε πως θα βρεθεί και πάλι για να συζητήσουν μαζί ενωμένοι τα των δημοτικών εκλογών σε λίγες ημέρες.

Στο διάστημα αυτό εκτός των τριών ονομάτων, “έπαιξε” και το όνομα του πρώην αντιδημάρχου Αλεξάνδρειας, δικηγόρου Αργύρη Πανταζόπουλου ο οποίος θεωρείται από κάποια στελέχη που είναι κοντά στην παράταξη του Φώτη Δημητριάδη και δεν επιθυμούν να ταχθεί ο συνδυασμούς ούτε με την πλευρά του νυν δημάρχου Παναγιώτη Γκυρίνη ούτε με την πλευρά του Μιχάλη Χαλκίδη στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, ως ο καταλληλότερος για να ηγηθεί του συνδυασμού. Μάλιστα, λέγεται πως το όνομα του Αργύρη Πανταζόπουλου βρίσκει στήριξη και σε στελέχη του ΚΙΝΑΛ (ΠΑΣΟΚ) όπως του πρώην δημάρχου Αλεξάνδρειας Μπάμπη Γκιόνογλου.

Από την άλλη, αν και φάνηκε πως η Όλγα Μοσχοπούλου ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να βρεθεί στην ηγεσία της ομάδας για να οδηγήσει τον συνδυασμό στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, τις τελευταίες ημέρες φαίνεται να το σκέφτεται και να βρίσκει την στήριξη του πρώην δημάρχου Φώτη Δημητριάδη ο οποίος φέρεται να ενημέρωσε ορισμένα στελέχη πως θα στηρίξει τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα.

Από κοντά αλλά αθόρυβα προς το παρόν, παρακολουθεί την κατάσταση ο Κώστας Βενιόπουλος ο οποίος από τα τρία πρόσωπα της προηγούμενης Παρασκευής φαινόταν να είναι το φαβορί για να ηγηθεί του συνδυασμού και της ομάδας. Ο ίδιος στο περιβάλλον του δεν κρύβει πως θέλει να είναι υποψήφιος δήμαρχος, ωστόσο αν αποφασιστεί να είναι κάποιο άλλο πρόσωπο αρχηγός από την ομάδα, θα συνταχθεί μαζί του, τουλάχιστον με τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Η κατάσταση μπερδεύεται και σίγουρα οι εξελίξεις αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον.

4 Comments

  • ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΕΝΟΥΣ ΘΥΛΗΚΟΥ-ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΥ- ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ

  • ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ , ΑΡΗ!!!!!!

  • ΑΡΗ!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

  • Θα είμαι ειλικρινής! Κανένα απο τα τρία πρόσωπα δε μου βγάζουν καποιο αίσθημα ηγετικής φυσιογνωμίας για να διοικήσουν έναν καλλικρατικό δήμο!
    Όντας θυμωμένος & απογοητευμένος θα αναφέρω πως την τελευταία φορά που επιλέξαμε κάτι στην τύχη ( βλέπε Παναγιώτη Γκυρίνη) ως Δήμος ξεφτυλιστηκαμε ιδεοντως! Η επιλογή του προσώπου πρέπει να γίνει με λογική τωρα πια!

    Ο Δημητριαδης χάραξε την πορεία του και πολύ σοφά επέλεξε να μην αναμετρηθεί. Εχει φθαρεί και σαν πρόσωπο και σαν πολιτική εικόνα. Ο Μπάμπης κανει αναφορές απλα για να παιζει το ονομα του στη δημοσιότητα. Αντάρα και εκει.

    Ο Κ.Παρασχου δεν ασχολήθηκε οταν έπρεπε, με τη δικηγορία και το φαρμακείο τωρα δεν βλεπω καποια προοπτική ή καποια επιθυμία υποψηφιότητας. .

    Βενιόπουλος & Ολγα; Λείπει κάτι δεν υπαρχει αυτο το κλικ.

    Αν και ο λαός αποφασίζει, ας λειτουργήσουμε αυτη τη φορά και να εκλέξουμε κάποιον με αξια και που εχει να προσφέρει. Η διοίκηση αυτη δε συνυπολογίζεται γιατι δε θα κανει οτι ψηφοδέλτιο. Ο καιρός γαρ εγγύς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *