ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Η επίσκεψη Μητσοτάκη στην Ημαθία – τον υποδέχτηκαν στη Βέροια

Η επίσκεψη Μητσοτάκη στην Ημαθία – τον υποδέχτηκαν στη Βέροια

Στην Ημαθία βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 17 Μαΐου 2024 ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του ανά την Ελλάδα ενόψει των Ευρωεκλογών.

Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού ξεκίνησε από τα Ριζώματα, όπου μαζί με τον Υπουργό Παιδείας Κυριάκο Πιερακάκη και την Υφυπουργό Ζέττα Μακρή, παρουσίασαν το νέο Ψηφιακό Σχολείο.

Στη συνέχεια βρέθηκε στο κέντρο της Βέροιας, όπου πραγματοποίησε ομιλία στη συμβολή των οδών Ιπποκράτους και Πρ. Ηλία. Ο Πρωθυπουργός αποβιβάστηκε στην οδό Ζωγιοπούλου, όπου τον υποδέχθηκαν ο βουλευτής Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο πρόεδρος της ΔΕΕΕΠ Ημαθίας Στάυρος Γιανναβαρτζής, η περιφερειακή σύμβουλος Συρμούλα Τζήμα και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ημαθίας Ηλίας Πλιόγκας.

Ο κ. Μητσοτάκης χαιρέτισε τους καταστηματάρχες και τον κόσμο που τον περίμενε στον πεζόδρομο της Βέροιας και έφτασε στο σημείο της ομιλίας του, τυγχάνοντας θερμής υποδοχής, τόσο από κομματικά στελέχη του νομού Ημαθίας, υποψηφίους Ευρωβουλευτές, εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και από τον κόσμο που συγκεντρώθηκε για να συναντήσει από κοντά τον Πρωθυπουργό.

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη προλόγισε ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Σταύρος Γιανναβαρτζής, ο οποίος του χάρισε μια εικόνα της Παναγίας, ενώ μια σύντομη ομιλία έκανε και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης, αναφερόμενος στην ανεργία, την Συμφωνία των Πρεσπών, έργα που πραγματοποιήθηκαν στην Ημαθία, ενώ αναφέρθηκε και στις επικείμενες Ευρωεκλογές, δηλώνοντας βέβαιος για ακόμα μια νίκη της Νέας Δημοκρατίας, ενώ ευχαρίστησε προσωπικά τους Ημαθιώτες για τα υψηλά ποσοστά που χάρισαν στην παράταξη στις εθνικές εκλογές του 2023.

Μετά την ομιλία, αποχώρησε από το κέντρο της Βέροιας για την επόμενη στάση του, την Πατρίδα και το υπό ανέγερση ΚΔΗΦ ΑμεΑ των «Παιδιών της Άνοιξης», με τον κόσμο, πολίτες κάθε ηλικίας, να του ζητάει χειραψίες και selfies.

Δείτε εικόνες του veriotis.gr:

ΒΙΝΤΕΟ: 

ΕΙΚΟΝΕΣ: 

3 Comments

  • Κομματοσκυλα

  • Εγω με τον βελοπουλο ειμαι.

  • Τελικα ναι..τωρα ειμαι σίγουρος πως είμαστε ο πιο ηλιθιος λαος…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *