ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Σφοδρή σύγκρουση δύο Ι.Χ. στην Εγνατία μετά το Νησέλι – 5 άνθρωποι στο Νοσοκομείο

Σφοδρή σύγκρουση δύο Ι.Χ. στην Εγνατία μετά το Νησέλι – 5 άνθρωποι στο Νοσοκομείο

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Ιουνίου 2024.

Περίπου πέντε χιλιόμετρα μετά την έξοδο του Νησελίου στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, συγκρούστηκαν δύο Ι.Χ. οχήματα. Οδηγός από τρίτο Ι.Χ. που ακολουθούσε, την τελευταία στιγμή κατάφερε να αποφύγει τη σύγκρουση και απλά να έχει λίγες υλικές ζημίες στο όχημά του.

Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκαν οι τέσσερις γυναίκες που επέβαιναν στο πρώτο όχημα (σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες, η μία σοβαρά) και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Νοσοκομείο της Βέροιας. Για να απεγκλωβιστούν οι γυναίκες από το πρώτο όχημα χρειάστηκε η συνδρομή των πυροσβεστών που έκοψαν τις πόρτες για να μπορέσουν να τις βγάλουν έξω.

Ο οδηγός του δεύτερου οχήματος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Βέροιας.

Στο σημείο βρέθηκαν, η Τροχαία, η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ.

Η κυκλοφορία διακόπηκε μέχρι να μεταφερθούν οι τραυματίες με ασθενοφόρα στο Νοσοκομείο και να μεταφερθούν τα οχήματα στην άκρη του δρόμου.  Η Τροχαία της Βέροιας ερευνά τα αίτια του τροχαίου.

Δείτε εικόνες και βίντεο:

ΒΙΝΤΕΟ: 

ΕΙΚΟΝΕΣ: 

 

1 Comment

  • Μειωστε την μεγιστη ταχυτητα στους αυτοκινητοδρομους απο 130 σε 110 και αυξηστε τα προστιμα για υπερβολικη ταχυτητα και υπερβασης ταχυτητας εις τριπλουν. Μονο ετσι δεν θα εχουμε ατυχηματα. Στους αυτοκινητοδρομους καποιοι πανε με 170 στην αριστερη λωριδα οσοι ειναι ηλικιας απο 20 μεχρι 35 υψηλου κυβισμου. Καντε το 110 αριστερη λωριδα 90 δεξια λωριδα, Οσο ποιο ανεβασμενη ειναι η ταχυτητα σε αυτοκινητοδρομους και ταχειας κυκλοφοριας τοσα ατυχηματα θα γινονται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *