ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Μελίκης τίμησε τον Νίκολα Νίκιτς!

Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Μελίκης τίμησε τον Νίκολα Νίκιτς!

Με διεθνές τουρνουά και επίτιμο καλεσμένο τον Νίκολα Νίκιτς ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της χρονιάς για τον Φίλιππο Μελίκης.

Το πρωί του Σαββάτου, 22 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε ποδοσφαιρικό τουρνουά στη Μελίκη για τις κατηγορίες Κ10 έως Κ16 που αποτέλεσε και το αποχαιρετιστήριο της σεζόν για την ομάδα του Φιλίππου.

Σε αυτό, εκτός του οικοδεσπότη Φιλίππου Μελίκης, συμμετείχαν ο ΠΑΟΚ, ο ΝΠΣ Βέροια, η ΑΕΠ Βέροιας και Επίλεκτοι αθλητές του Νίκολα Νίκιτς, ο οποίος αποτέλεσε κεντρικό πρόσωπο της ημέρας.

Ο Βόσνιος που έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, σε ΠΑΟΚ, Άρη και Αιγάλεω, βρέθηκε με μια ομάδα επίλεκτων ποδοσφαιριστών για να τιμήσει την ομάδα της Μελίκης, η οποία δεσμέυτηκε με τη σειρά της να ανταποδώσει στην Βοσνία.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στα γήπεδα της Μελίκης και του Νεοκάστρου και αμέσως μετά ακολούθησαν απονομές στους συμμετέχοντες και βραβεύσεις. Ο Φίλιππος βράβευσε την προπονήτρια του ΠΑΟΚ Μαγδαληνή Τσουκαλά και φυσικά το τιμώμενο πρόσωπο Νίκολα Νίκιτς που ταξίδεψε πολλά χιλιόμετρα για να βρεθεί στο τουρνουά.

Δείτε εικόνες από το sportsfan.gr:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *