ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Σοβαρό τροχαίο μπροστά στα φανάρια του Μάνθου – τραυματίστηκε ηλικιωμένος

Σοβαρό τροχαίο μπροστά στα φανάρια του Μάνθου – τραυματίστηκε ηλικιωμένος

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 1 Ιουλίου 2024 στην Αλεξάνδρεια.

Συγκεκριμένα, στα φανάρια του Μάνθου στην Ελ. Βενιζέλου, τραυματίστηκε πεζός ηλικιωμένος που παρασύρθηκε από νταλίκα.

Άμεσα στο σημείο έφτασε το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας που μετέφερε τον ηλικιωμένο σε δομή υγείας.

Η αστυνομία ερευνά τα αίτια του ατυχήματος.

Δείτε εικόνες από το σημείο:

11 Comments

  • Εσείς πολύ ωραία καλύψατε τα αίματα του ανθρώπου στην άσφαλτο μπροστά στην είσοδο της πόλης.. Εμείς που τυχαία περάσαμε ώρες μετά πρέπει να βλέπουμε τα αίματα? Που είναι η πυροσβεστική? Που είναι ο δήμος? Που είναι οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ? Γιατί άνθρωπος ήταν κι όχι κανένα αδέσποτο που τότε ίσως να τα έπλενε κάποιος… Ντροπή, Αίσχος χωρίς προηγούμενο!!!!

    • Τα αίματα σε πείραξαν;το ότι περνάνε με κόκκινο συνέχεια δεν σε χαλάει σαν χρώμα Ε;

    • ελληνάρα…. που είναι το κράτος πάλι;; εσύ τι έκανες όταν τους επέλεγες τόσες φορές για να σε κυβερνήσουν;;; διάλεξες λάθος;; ή μηπως δεν πήγες καθόλου;
      φτανει με τα πληκτολόγια σας μας κουράσατε

  • Δεν θέλω να μπω σε διαδικασία απαντήσεων, το ότι δεν υπάρχουν φανάρια είναι λογικό γιατί αν και η αστυνομία έκανε σωστά τη δουλειά της, τότε θα έπεφτε πολύ κλάμα!!! Ας το κάνουν αυτό στο εξωτερικό… Που υπάρχει νόμος που εφαρμόζεται!!! Το θέμα είναι πως κανένας δεν νοιάστηκε, αα ξέχασα που να τρέχουν τώρα να αφήσουν τα κληματιστικα και τις καρέκλες???

    • Τα φαναρια λειτουργουσαν κανονικα. Ειχα περασει απο κει ωρα 13:30.

  • Πολύ επικίνδυνο σημείο εκείνο!! Προσοχή, τα μάτια τετρακόσια!!
    Πριν καιρό δεν είχε ρεύμα στο σημείο εκείνο και δεν υπήρχε τροχαία να ρυθμίζει κυκλοφορία και ο καθένας έστριβε απ’όπου να ναι!

    • Οταν δεν λειτουργουν οι σηματοδοτες υπερισχυουν οι πινακιδες σημανσης. Χωρις τις πινακιδες σημανσης και σηματοδοτων ισχυει η παραχωρηση προτεραιοτητας στο αμαξι που ερχεται απο δεξια.

  • Οι διαβάσεις στο συγκεκριμένο σημείο είναι διακοσμητικές!αναβωντας πρασινο για τους πεζούς ανάβει και για τα αυτοκίνητα,το έχουμε πει άπειρες φορές αλλά δεν ενδιαφέρετε κανείς!ευχομαι να είναι καλά ο άνθρωπος και ο οδηγός επισης!πολλες φορές βλέπω κόσμο να περιμένει να περάσει με ρίσκο γιατί απλά κάποιοι υπεύθυνοι είναι εντελώς ανεύθυνοι!

  • Η είδηση είναι ότι είχε ασθενοφόρο στην Αλεξάνδρεια!!!!

  • Εδώ και χρόνια έχει καταντήσει τραγική η κατάσταση με την επικινδυνότητα των κεντρικών δρόμων που διασχίζουν την πόλη, δυστυχώς δεκάδες πολίτες έχουν τραυματιστεί αλλά κάποιοι έχουν χάσει και την ζωή τους από παρόμοια ατυχήματα. Να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένοι δρόμοι διασχίζονται καθημερινά και από παιδιά.

  • Να ερθει η σημανση και να κανει ρυθμισεις στους σηματοδοτες. Με το που αναβει κοκκινο για τα αυτοκινητα να αναβει πρασινο για τους πεζους. Οπως στα φαναρια μπροστα απο το γιαρντιμ που ειναι τελεια ρυθμισμενα ετσι να τα κανουν σε ολα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *