ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Κατέληξε ο 85χρονος από το χτεσινό τροχαίο στην Αλεξάνδρεια – η ανακοίνωση της αστυνομίας

Κατέληξε ο 85χρονος από το χτεσινό τροχαίο στην Αλεξάνδρεια – η ανακοίνωση της αστυνομίας

Ανακοίνωση για το τροχαίο που σημειώθηκε τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024 στην Αλεξάνδρεια (κλικ ΕΔΩ) εξέδωσε η αστυνομία.

Διαβάστε:

Χθες (1 Ιουλίου 2024) και ώρα 11:05 περίπου, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, Δ.Χ.Φ όχημα που οδηγούσε 42χρονος ημεδαπός, παρέσυρε 85χρονο ημεδαπό, που κινούνταν πεζός, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 85χρονου και τη διακομιδή του σε νοσοκομείο της περιοχής, όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας.

3 Comments

  • Ευθυνη εχει σιγουρα και ο δημος που δεν εχει ρυθμισει τοσα χρονια τα φαναρια σωστα ωστε να υπαρχει ο απαραιτητος χρονος να περασουν οι πεζοι χωρις να αναψει πρασινο και για τα αυτοκινητα απο την αλλη αλλα εχει ευθυνη και ο οδηγος που πηγε και σταματησε ακριβως λιγο πριν την λωριδα της διαβασης. Κανονικα πρεπει ολοι οι οδηγοι να σταματανε λιγα μετρα πριν ωστε να προλαβουν να δουν αν καποιος περναει εκεινη την στιγμη, ποσο μαλλον μια νταλικα που ειναι και ψιλη και δεν εχει τοση ορατοτητα κατω. Εδω εμενα μου εχει συμβει με αμαξι να χω ξεκινησει σε εκεινο τον δρομο να περναω γιατι ηταν κοκκινο κ στα μισα να αναβει πρασινο και ο βλακας πηγε να ξεκινησει χωρις να κοιταξει ευτυχως προλαβα.. αλλα ο ανθρωπος αυτος δεν σταθηκε τυχερος.. ποσο πονεσε; Τα καταλαβε ολα του ελιωσαν το ποδι! Γερος ανθρωπος που θα πρεπε να πεθανει απο φυσικα αιτια οταν ερθει η ωρα να παθει κατι τετοιο.. Πολυ κριμα και για αυτον και για την οικογενεια του γιατι το να χανεις τον ανθρωπο σου στα καλα καθουμενα ξαφνικα μεσα σε 1 ωρα ειναι το χειροτερο.. δεν παιζει ρολο η ηλικια αλλα το ποσο αγαπας καποιον ειτε ειναι 20 ειτε 50 ειτε 90 ο πονος της απωλιας ειναι τον ιδιο απο την στιγμη που αγαπας εναν ανθρωπο. Ελπιζω να τιμωρηθουν ολοι και να φτιαχτει επιτελους το φαναρι..

    • Φιλε εισαι λάθος δεν υπαρχει εκει διαβαση ειναι απο την αλλη μερια. Κριμα τον ανθρωπο πάντος.

  • Προς ανωνυμος 1:56:47. Εισαι σιγουρος οτι δεν υπαρχει διαβαση πεζων μπροστα απο το ξενοδοχειο Μανθος? Για κοιταξε καλα και μετα σχολιαζε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *