ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Βόμβα από τον Τάκη Παπαδόπουλο: “Παραιτούμαι από την Α.Ε. Αλεξάνδρειας”

Βόμβα από τον Τάκη Παπαδόπουλο: “Παραιτούμαι από την Α.Ε. Αλεξάνδρειας”

Την παραίτησή του από την Α.Ε. Αλεξάνδρειας απέστειλε ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Διαβάστε τι αναφέρει το κείμενο της παραίτησης:

ΔΗΛΩΣΗ – ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Μετά από πολλές ημέρες και ώρες σκέψεων και προβληματισμών, αποφάσισα να παραιτηθώ από την Α.Ε. Αλεξάνδρειας και ταυτόχρονα να αποχωρήσω οριστικά από το ποδόσφαιρο.

Ιδιαίτερα μετά τη Γενική Συνέλευση στην οποία αναφέρθηκα λεπτομερώς στον τρόπο σκέψης – οργάνωσης – φιλοσοφίας μου σχετικά με το ποδόσφαιρο, και το ξανατονίζω και σήμερα, ότι για να υπάρχει προοπτική για σταθερή πορεία και ανάπτυξη ότι θα πρέπει να συνδράμουν πολλοί και όχι ένας ή λίγοι. Ταυτόχρονα θα πρέπει να υπάρχει και βοήθεια από τη Δημοτική Αρχή σε ζητήματα καθημερινότητας – οργάνωσης – συντήρησης γηπέδων – γραφείων και οικονομικής ενίσχυσης.

Επειδή από όλα τα παραπάνω εισέπραξα άρνηση – αδιαφορία – ζηλοτυπία, δεν έχω το κουράγιο να συνεχίσω (δεν συμπεριλαμβάνω την ηλικία μου και τα προβλήματα υγείας που έχω).

Όλα αυτά είναι οι λόγοι που δυστυχώς το όνειρό μου για κάτι σπουδαίο για το τοπικό ποδόσφαιρο δεν θα το δω να γίνεται πράξη.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που συνεργάστηκα μαζί τους και να ευχηθώ στην Α.Ε. Αλεξάνδρειας καλή συνέχεια.

Σας ευχαριστώ

Δημήτρης Παπαδόπουλος

ΥΓ: Η οικογένειά μου θα βρίσκεται πάντα κοντά στην Α.Ε. Αλεξάνδρειας και θα στηρίξει έμπρακτα το επόμενο διοικητικό σχήμα που θα υπάρξει στην ομάδα.

1 Comment

  • Κατάφερε η αδιαφορία ορισμένων να γκρεμίσει τα όνειρα ενός ανθρώπου με αγνά αισθήματα για τον τόπο του και το ποδόσφαιρο. Αυτοί είμαστε.Αυτο μας αξίζει. Σε ευχαριστούμε κύριε Τάκη για όλα όσα κάνατε μέχρι σήμερα. Από εδώ και πέρα θα δούμε εάν θα βγούνε μερικοί από τις τρύπες τους ή εάν θα κρυφτούν ακόμη πιο βαθιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *