ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 11 Ιουλίου

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 11 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Πέμπτη, αγαπητέ Κριέ και η θετική ενέργεια του Ήλιου σε τρίγωνο με τον Κρόνο και της Αφροδίτης σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ευνοεί τα οικονομικά και επαγγελματικά σου, φέρνοντας σταθερότητα και κατανόηση. Οι προσωπικές σχέσεις και η καριέρα σου αποκτούν βάθος και νόημα. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα το απόγευμα ενισχύει τη δημιουργικότητα και το ρομαντισμό, δίνοντας ευκαιρίες για νέες γνωριμίες ή ανανέωση των υπαρχόντων σχέσεων. Προσπάθησε να εκμεταλλευτείς αυτές τις θετικές όψεις για να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να ενδυναμώσεις τις σχέσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν θέλεις να κάνεις το πρώτο βήμα στον έρωτα, προτίμησε απογευματινές ή βραδινές ώρες, όταν το αστρολογικό τοπίο θα ευνοεί περισσότερο τα αισθηματικά σου. Η διάθεσή σου είναι καλή και συζητάς για όμορφα πράγματα με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προτιμάς να κινηθείς διακριτικά μέσα στο χώρο εργασίας σου. Μπορείς το πρωί να εκμεταλλευτείς οικονομικά ένα ακίνητό σου ή να ανανεώσεις το γραφείο σου με τρόπο τέτοιο ώστε να γίνεις πιο παραγωγικός. Το απόγευμα η δημιουργικότητά σου αυξάνεται.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε Ταύρε, την Πέμπτη, η ευνοϊκή όψη του Ήλιου με τον Κρόνο και της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα ευνοεί την επικοινωνία και την επικοινωνία σου. Τα οικονομικά σου παρουσιάζουν βελτίωση χάρη σε σταθερές επενδύσεις και συνετές αποφάσεις. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα το απόγευμα φέρνει θετική ενέργεια στο σπίτι και την οικογένεια, ενισχύοντας την αρμονία και την ασφάλεια. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι υπό έλεγχο και μπορείς να εστιάσεις στην προσωπική σου ανάπτυξη και στην ενίσχυση των σχέσεών σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το βραδάκι με την Αφροδίτη στον Λέοντα κάνεις προσπάθειες να σταθεροποιήσεις τα αισθηματικά σου ή την επικοινωνία σου με έναν άνθρωπο που σε ενδιαφέρει. Η ημέρα σε ωθεί να επικεντρωθείς σε σχέσεις που μπορούν να διαρκέσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μέσα από την εκμετάλλευση ακινήτων ή τη βοήθεια ενός συγγενικού προσώπου μπορείς να σημειώσεις βελτίωση στην οικονομική σου κατάσταση. Καλό θα είναι να διευρύνεις και τον κύκλο γνωριμιών σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Δίδυμε, σήμερα Πέμπτη η θετική ενέργεια του Ήλιου σε τρίγωνο με τον Κρόνο και της Αφροδίτης σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα χαρίζει ευκαιρίες για πνευματική ανάπτυξη και επαγγελματική πρόοδο. Οι επικοινωνιακές σου ικανότητες βελτιώνονται, διευκολύνοντας τις διαπραγματεύσεις και τις συνεργασίες. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα το απόγευμα ενισχύει τις κοινωνικές σου επαφές και τις προσωπικές σχέσεις, δίνοντας ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και ευχάριστες στιγμές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το απογευματάκι είναι πιο θετικό για να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει ή να επικοινωνήσεις πιο εποικοδομητικά με το άλλο σου μισό. Τις πρωινές ώρες είσαι λίγο πιο φιλόδοξος κι απορροφημένος από τη δουλειά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να προωθήσεις τα επαγγελματικά ή ακαδημαϊκά σχέδιά σου και να ενισχύσεις τις συνεργασίες σου. Τα οικονομικά σου ευνοούνται περισσότερο κατά τις πρωινές ώρες, ενώ αργότερα ευνοούνται οι συναντήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, η Πέμπτη φέρνει σταθερότητα και έμπνευση για το ζώδιό σου Καρκίνε. Στα οικονομικά, ευνοούνται οι μακροπρόθεσμες επενδύσεις και η τακτοποίηση οικονομικών υποχρεώσεων. Είναι η ημέρα κατά την οποία αποφασίζεις να αφήσεις στην άκρη τα ‘θέλω’ σου και να πιάσεις απ’ τα μαλλιά τις φιλοδοξίες σου, κυρίως τις οικονομικές. Κτίζεις αυτοπεποίθηση και προσπαθείς να αποκτήσεις περισσότερα φανταχτερά υλικά αγαθά ή χρήματα, χάρη στην Αφροδίτη στον Λέοντα το απόγευμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Καλύτερες ώρες για τα αισθηματικά σου είναι οι πρωινές, αφού στο μετέπειτα η ημέρα εξελίσσεται πιο φιλόδοξα και δίνεις μεγαλύτερη σημασία στην επαναξιολόγηση των αξιών και ιδανικών σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου αναμένεται να έλθουν στο προσκήνιο κι αισθάνεσαι μεγαλύτερη πίστη στις δυνατότητές σου. Αυτό το στοιχείο θα σε βοηθήσει να διαπραγματευτείς πιο εύκολα και να καταφέρεις κάποιους σημαντικούς στόχους σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Πέμπτη, οι όψεις του Ήλιου και της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα φέρνουν θετικές αλλαγές στη ζωή σου. Τα οικονομικά σου ενισχύονται, με ευκαιρίες για αύξηση των εσόδων και βελτίωση της οικονομικής σου σταθερότητας. Η υπομονή σου πλεόν αποδίδει καρπούς, με νέες προοπτικές να αναδύονται. Το απόγευμα, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σου, αυξάνοντας την αυτοπεποίθησή σου και φέρνοντας ρομαντικές στιγμές. Στα αισθηματικά, η μέρα υπόσχεται πάθος και νέες γνωριμίες, προσφέροντάς σου την ευκαιρία να ανανεώσεις τις σχέσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προτίμησε να κάνεις την μεγάλη κίνηση στα ερωτικά σου από το απόγευμα και μετά, διεκδικώντας έναν νέο έρωτα ή προσπαθώντας να αποκαταστήσεις τη σχέση με το ταίρι σου. Φροντίζεις, παράλληλα, να ανανεωθείς εμφανισιακά και ψυχολογικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου είναι σε καλή κατάσταση, χάρη στην τρομερή ευελιξία που προβάλλεις. Ξέρεις πότε να σιωπήσεις και να κινηθείς στο παρασκήνιο και πότε να τολμήσεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Πέμπτη, οι όψεις της Αφροδίτης και του Ήλιου με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα φέρνουν σταθερότητα και δημιουργικότητα στη ζωή σου, Παρθένε. Τα οικονομικά σου ευνοούνται, με αυξημένες πιθανότητες για νέες επενδύσεις και βελτίωση της οικονομικής σου σταθερότητας. Η πειθαρχία σου αποφέρει αποτελέματα, ενώ οι σχέσεις με τους συναδέλφους βελτιώνονται. Το απόγευμα, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα, ενισχύοντας την ανάγκη για ενδοσκόπηση και εσωτερική αρμονία. Είναι καλή στιγμή για αυτοβελτίωση και εσωτερική αναζήτηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ευνοούνται οι επανασυνδέσεις και οι κρυφές αισθηματικές συναντήσεις ή συνομιλίες από το απόγευμα κι έπειτα. Οι πρωινές ώρες σε κινητοποιούν να κάνεις νέες γνωριμίες αν είσαι μόνος αυτό το διάστημα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναζήτησε υποστήριξη από φίλους και γνωστούς που μπορούν να σε διασυνδέσουν καλύτερα στον επαγγελματικό σου κλάδο. Προτίμησε, επίσης, να κάνεις διακριτικές κινήσεις και να αποταμιεύσεις κάποια από τα χρήματά σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ζυγέ, σήμερα Πέμπτη, η Αφροδίτη και ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα φέρνουν ισορροπία και έμπνευση στη ζωή σου. Τα οικονομικά σου ευνοούνται, με αυξημένες πιθανότητες για νέες επενδύσεις και οικονομική σταθερότητα. Στα επαγγελματικά σου, η συγκέντρωση και η δημιουργικότητα αποδίδουν, ενώ νέες ευκαιρίες παρουσιάζονται. Το απόγευμα, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα, ενισχύοντας την κοινωνική σου ζωή και φέρνοντας ευχάριστες αλλαγές. Στα αισθηματικά, η μέρα φέρνει νέες γνωριμίες και ανανέωση των σχέσεων, δίνοντάς σου την ευκαιρία να απολαύσεις ρομαντικές στιγμές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η γοητεία σου αυξάνεται κατακόρυφα, ιδίως από το απόγευμα και πέρα. Αν είσαι μόνος, ελκύεις πιο εύκολα πιθανούς συντρόφους και είναι καλή ιδέα να βγεις με τα φιλαράκια σου. Αν έχεις δεσμό, επιδιώκεις να τον βελτιώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι σε ικανοποιητική κατάσταση, αφού για λίγο ακόμη, το πρωί, η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σε βοηθά να αναγνωριστείς και να κερδίσεις την εμπιστοσύνη των συνεργατών και των πελατών σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Οι όψεις του Ήλιου και της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα φέρνουν σταθερότητα και έμπνευση στη ζωή σου αυτή την Πέμπτη, Σκορπιέ. Οικονομικά, ευνοούνται οι μακροπρόθεσμες επενδύσεις και η τακτοποίηση οικονομικών υποθέσεων. Η επιμονή αποδίδει καρπούς, ενώ νέες ευκαιρίες εμφανίζονται. Το απόγευμα, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα, ενισχύοντας την ανάγκη για προσωπική ανάπτυξη και δημιουργικότητα. Στα αισθηματικά, η μέρα δεν φέρνει μεγάλες εξελίξεις, αλλά είναι καλή για εσωτερική αναζήτηση και αυτοβελτίωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Υπάρχει μία ανάγκη για εξισορρόπηση των επαγγελματικών κι ερωτικών σου αναγκών, οπότε φτιάχνεις το χρόνο σου μέσα στην ημέρα ώστε να προλάβεις να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου ή να κάνεις νέες επαφές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου σε ενδιαφέρουν ολοένα και περισσότερο όσο η ημέρα προχωρά. Προβάλλεις τη λάμψη και τα ταλέντα σου στον έξω κόσμο και προωθείς τα σχέδιά σου κάνοντας νέες συνεργασίες ή κερδίζοντας το θαυμασμό των άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε Τοξότη, οι πλανητικές όψεις αυτής της Πέμπτης ευνοούν την ισορροπία και την έμπνευση στη ζωή σου. Ευνοούνται οι μακροπρόθεσμες επενδύσεις και η τακτοποίηση οικονομικών υποθέσεων. Η συγκέντρωση και η δημιουργικότητα αποδίδουν, ενώ νέες ευκαιρίες εμφανίζονται. Το απόγευμα, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα, ενισχύοντας την κοινωνική σου ζωή και φέρνοντας ευχάριστες αλλαγές. Στα αισθηματικά, η μέρα φέρνει νέες γνωριμίες και ανανέωση των σχέσεων, δίνοντάς σου την ευκαιρία να απολαύσεις ρομαντικές στιγμές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία αισιόδοξη ημέρα έφτασε κι εσύ αναζητάς ερωτικές περιπέτειες ή συζητάς για ‘ψαγμένα θέματα’ με το άλλο σου μισό, αποκαλύπτοντας, έτσι, νέες πτυχές του εαυτού σας ο ένας προς τον άλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Παρά τις πιέσεις από το σπίτι, μέσα στην ημέρα βρίσκεις χρόνο κι ενέργεια να αναζητήσεις νέα γνώση που θα σε καταστήσει αναντικατάστατο στα επαγγελματικά σου. Διακρίνεσαι από έντονη αυτοπεποίθηση και λάμψη, κάνοντας καλές εντυπώσεις σε πελάτες και συναδέλφους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Οι όψεις του Ήλιου και της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα φέρνουν σταθερότητα και συναίσθημα στην καθημερινότητά σου αυτή την Πέμπτη, Αιγόκερε. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου βρίσκονται κάτω από αμοιβαία κατανόηση. Αντίστοιχα, ο τρόπος που επικοινωνείς με τους άλλους είναι πιο ώριμος και λειτουργικός, οπότε επιλύεις παρεξηγήσεις. Το απόγευμα, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα, ενισχύοντας την ανάγκη για προσωπική ανάπτυξη και απόκτηση χρημάτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η λίμπιντό σου είναι ανεβασμένη, οι κατακτήσεις σου πολλές και η γοητεία σου στα ύψη. Πώς είναι δυνατό να μην έχεις θετικές αισθηματικές εξελίξεις σήμερα, είτε όταν μόνος είτε σε σχέση;

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου ενδυναμώνονται, αφού το αστρολογικό σκηνικό σε υποστηρίζει σε αυτό το κομμάτι. Είναι σημαντικό να επικοινωνείς ανοικτά με τους συνεργάτες και πελάτες σου και να μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Υδροχόε, οι πλανητικές όψεις αυτής της Πέμπτης ευνοούν την ισορροπία και την έμπνευση στη ζωή σου. Το απόγευμα, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα, ενισχύοντας την κοινωνική σου ζωή και φέρνοντας ευχάριστες αλλαγές. Στα αισθηματικά, η μέρα φέρνει νέες γνωριμίες και ανανέωση των σχέσεων, δίνοντάς σου την ευκαιρία να απολαύσεις ρομαντικές στιγμές. Από σήμερα και στο εξής ξεκινά για εσένα μία περίοδος εύνοιας στα οικονομικά και τα ερωτικά, οπότε εκμεταλλεύσου την!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου από το απόγευμα κι έπειτα προχωρούν θαυμάσια, χάρη στην τονωμένη αυτοπεποίθησή σου. Είσαι πρόθυμος να κάνεις αλλαγές στον εαυτό σου ώστε να εντυπωσιάσεις πιθανούς συντρόφους ή το ταίρι που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου καλό είναι να μην έχουν ρίσκο. Σήμερα θα βρεις τύχη μόνο εάν κινηθείς με σταθερά και μεθοδικά βήματα, χωρίς εξάρσεις. Ο κόσμος γύρω σου είναι υποστηρικτικός και η έναρξη επαγγελματικών συνεργασιών είναι πιθανή.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Η Πέμπτη φέρνει σταθερότητα και έμπνευση στη ζωή σου με τις θετικές όψεις του Ήλιου και της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα. Η μέρα ευνοεί την οργάνωση και την αύξηση των εσόδων σου, καθώς και την επίλυση διαπροσωπικών εμποδίων. Το απόγευμα, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα, ενισχύοντας την ανάγκη για προσωπική ανάπτυξη και δημιουργικότητα. Στα αισθηματικά, η μέρα φέρνει νέες γνωριμίες και ανανέωση των σχέσεων, δίνοντάς σου την ευκαιρία να απολαύσεις όμορφες στιγμές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα στο επίκεντρο είναι τα ερωτικά σου. Αν είσαι μόνος, επίλεξε αυτή την ημέρα για να πλησιάσεις τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει και να τον κάνεις δικό σου. Αντίστοιχα, εσύ, δεσμευμένε περνάς πανέμορφες στιγμές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά ρίξε μόνος σου το ‘αλατοπίπερο’ δείχνοντας στον κόσμο τα ταλέντα και την επινοητικότητά σου που θα εκτιμηθούν άμεσα. Έχεις την ανάγκη να εκφραστείς μέσα από αυτό που κάνεις και βρίσκεις τρόπους να το επιτύχεις.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *