ΤΟΠΙΚΑ posted by

Πινελιές δροσιάς με άνεση και στιλ στο PROMO του πεζόδρομου Αλεξάνδρειας!

Πινελιές δροσιάς με άνεση και στιλ στο PROMO του πεζόδρομου Αλεξάνδρειας!

Στον κεντρικό πεζόδρομο της Αλεξάνδρειας λειτουργεί το PROMO Espresso & Spirits Bar.

Σας περιμένει να ανακαλύψετε τις πιο δροσιστικές γεύσεις για να αντιμετωπίσετε τον καύσωνα με στιλ και άνεση. Είτε είστε λάτρης των κοκτέιλ, είτε απλά αναζητάτε ένα εξαιρετικό φλιτζάνι καφέ, το PROMO είναι ο προορισμός που θα σας ικανοποιήσει πλήρως.

Στο πλούσιο μενού μας θα βρείτε μοναδικές δροσιστικές επιλογές που θα σας εντυπωσιάσουν. Από τα κλασικά mojitos και margaritas μέχρι τις πρωτότυπες δημιουργίες με την εμπειρία του PROMO, κάθε γουλιά είναι μια γευστική απόλαυση που θα σας αναζωογονήσει. Το PROMO Espresso & Spirits Bar είναι ο ιδανικός προορισμός για να απολαύσετε ένα ποτό με φίλους σε μια φιλόξενη και ζωντανή ατμόσφαιρα.

Η ποικιλία ποτών που προσφέρει το PROMO είναι πραγματικά αξεπέραστη. Με μια εκτενή λίστα από premium ποτά, συμπεριλαμβανομένων των αγαπημένων σας ουίσκι, βότκες, ρούμι και τζιν, θα βρείτε σίγουρα το ιδανικό ποτό για κάθε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας. To PROMO είναι πάντα πρόθυμο να σας βοηθήσει να επιλέξετε το τέλειο ποτό που ταιριάζει στις προτιμήσεις σας.

Για τους λάτρεις του καφέ, το PROMO Espresso & Spirits Bar προσφέρει εξαιρετικές επιλογές καφέ που θα σας ενθουσιάσουν. Από έναν πλούσιο εσπρέσο μέχρι έναν παγωμένο καπουτσίνο, οι επιλογές μας καλύπτουν κάθε γούστο και διάθεση. Χρησιμοποιούμε μόνο τους καλύτερους κόκκους καφέ για να διασφαλίσουμε ότι κάθε φλιτζάνι είναι μια αξέχαστη εμπειρία.

Ελάτε στο PROMO Espresso & Spirits Bar και ζήστε την απόλυτη εμπειρία δροσιάς και χαλάρωσης. Είτε θέλετε να απολαύσετε ένα δροσιστικό κοκτέιλ, είτε να πιείτε έναν εξαιρετικό καφέ, το φιλικό και φιλόξενο περιβάλλον μας σας περιμένει. Αντιμετωπίστε τον καύσωνα με στιλ και ανακαλύψτε το νέο σας αγαπημένο στέκι στον κεντρικό πεζόδρομο της Αλεξάνδρειας.

Promo Espresso & Spirits

Γρ. Λαμπράκη 2, πεζόδρομος Αλεξάνδρειας

Facebook: Κλικ ΕΔΩ

Instagram: Κλικ ΕΔΩ

Tik Tok: Κλικ ΕΔΩ

      

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *