ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Μία ομάδα, μία παρέα, μία οικογένεια ο ΑΘΛΟΣ στην Yuppicamp Χαλκιδικής!

Μία ομάδα, μία παρέα, μία οικογένεια ο ΑΘΛΟΣ στην Yuppicamp Χαλκιδικής!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για ενδέκατη χρονιά το αθλητικό Καμπ της Ακαδημίας ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας στην κατασκήνωση Yuppicamp!

Από τις 13-20 Ιουλίου η αποστολή του ΑΘΛΟΥ με εξήντα άτομα δυναμικό, βρέθηκε στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής στην κατασκήνωση Yuppicamp περνώντας υπέροχα με πολλές δραστηριότητες που ενθουσίασαν τα παιδιά.

Οι καθημερινές βουτιές σε πισίνες και θάλασσα, τα extreme sports,τα κατασκηνωτικά παιχνίδια, οι χοροί στη ντίσκο της κατασκήνωσης και τα φιλικά παιχνίδια με ομάδες από όλη την Ελλάδα γέμιζαν το καθημερινό πρόγραμμα των παιδιών!!!

Το κυριότερο όμως πλεονέκτημα της 24ωρης συνύπαρξης παιδιών και προπονητών στην κατασκήνωση είναι η σύσφιξη των σχέσεων, οι παρέες που δημιουργούνται και οι γνωριμίες με συνομηλίκους από όλη την επικράτεια.

Η Ακαδημία ΑΘΛΟΣ ευχαριστεί τα παιδιά που συμμετείχαν στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα, τους γονείς τους για την εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν επί σειρά ετών στον ΑΘΛΟ, την διεύθυνση και το προσωπικό της Yuppicamp και τον χορηγό του καλοκαιρινού μας προγράμματος την εταιρία DAF ΜΕΝΙΟΣ.

Η Ακαδημία ΑΘΛΟΣ εύχεται καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους και ραντεβού αρχές Σεπτεμβρίου στην καινούρια περίοδο της Ακαδημίας Μπάσκετ του συλλόγου μας!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *