ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Βάζει μπρος για μεταγραφές η Α.Ε. Αλεξάνδρειας – ξεκίνησαν οι ανανεώσεις!

Βάζει μπρος για μεταγραφές η Α.Ε. Αλεξάνδρειας – ξεκίνησαν οι ανανεώσεις!

Σε φουλ ρυθμούς δουλεύουν στην Α.Ε. Αλεξάνδρειας για την υλοποίηση του σχεδιασμού ενόψει της νέας χρονιάς.

Σε πρώτο πλάνο είναι κάποιες ανανεώσεις, όπως των Αβραμόπουλο, Βλάχου, Τσιρίδη, Σωτηράκη, Γ. Πιπιλιάρη αλλά και οι μεταγραφές.

Η παραμονή του κ.Τάκη Παπαδόπουλου έβαλε τέλος στην διοικητική αβεβαιότητα και πλέον όλοι στον σύλλογο κινούνται σε μεταγραφικούς ρυθμούς ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Sportsfan.gr τη δεδομένη χρονική στιγμή προτεραιότητα για την διοίκηση του συλλόγου αποτελεί το να ξεκαθαριστεί το ποιοι ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν στο ρόστερ των “πράσινων” και τη νέα χρονιά με τις πρώτες συζητήσεις να έχουν ήδη πραγματοποιηθεί.

Κάτι παραπάνω από δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παραμονή του Δημήτρη Πρίντζιου στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου με τον Ημαθιώτη προπονητή να απολαμβάνει την καθολική στήριξη της διοίκησης.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ η διοίκηση του συλλόγου σε συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας ξεκίνησε τις συζητήσεις με ποδοσφαιριστές από το υπάρχον ρόστερ προκειμένου να ανανεώσουν την συνεργασία τους και κάποιοι εξ αυτών είπαν το πολυπόθητο ναι!

Σύμφωνα με πληροφορίες, Βαγγέλης Αβραμόπουλος, Δημήτρης Βλάχος και Νίκος Τσιρίδης θα συνεχίσουν και την επόμενη χρονιά να φορούν την φανέλα των “πρασίνων” καθώς τα έχουν βρει σε όλα με την διοίκηση του συλλόγου για ανανέωση της συνεργασίας τους με τις επίσημες ανακοινώσεις να είναι “προ των πυλών”.

H παραμονή των Γιάννη Πιπιλιάρη, Χρήστου Σωτηράκη και Απόστολου Λίτσι κρίνεται επιβεβλημένη και θα γίνει γενναία προσπάθεια προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία καθώς βρίσκονται ψηλά στην λίστα του Δημήτρη Πρίντζιου, ενώ δεν αποτελεί μυστικό ότι θα γίνουν και αποδεσμέυσεις ποδοσφαιριστών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *