ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

Η Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΜΑΜΑΚΙΑΣΗ 

Εκδόσεις: Μεταίχμιο 

Συγγραφέας: Μάρτα Πράδα 

Προτεινόμενη Ηλικία: 3+ Ετών 

Μαμαααα! Νυστάζω, πεινάω, πονάω, θέλω αγκαλιά, μη φεύγεις…

Αυτό το παιδί έχει μαμακίαση, λέει γιαγιά της Μαρτίνας. Το μικρό κορίτσι αναρωτιέται αν αυτό που έχει είναι κάτι σοβαρό. Όλη μέρα μέχρι να επιστρέψει η μαμά στο σπίτι η Μαρτίνα το σκεφτόταν. Το βράδυ πριν τον ύπνο το μικρό κορίτσι ρώτησε τη μαμά του αν αυτό που έχει είναι γρίπη. Τότε εκείνη της απάντησε πως η μαμακίαση είναι η τροφή της καρδιάς τόσο των αγοριών όσο και των κοριτσιών. Κάτι που πολλοί αγνοούν. Και τότε ξεκινάει μια μεγάλη κουβέντα γύρω από αυτό. Άραγε τι τροφή τρώει καρδιά; Τα μωράκια πως τρέφονται; Και όταν γεννιούνται ή μεγαλώνουν;

Μια μοναδικά υπέροχη ιστορία για την ανάπτυξη υγιούς συναισθηματικών δεσμών μητέρας – παιδιών, για την αξία της αγάπης και την φροντίδα της καρδιάς. Εξαιρετική εικονογράφηση, απλό και κατανοητό λεξιλόγιο κάνουν το βιβλίο να αξίζει να διαβαστεί και να αγκαλιάζει κάθε παιδική ψυχή όπως το χάδι της μαμάς του.

Η βιβλιοπρόταση έγινε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *