ΤΟΠΙΚΑ posted by

Επί προσωπικού Εξαρχόπουλος – Γκυρίνης στο δημοτικό συμβούλιο

Επί προσωπικού Εξαρχόπουλος – Γκυρίνης στο δημοτικό συμβούλιο

Το βράδυ της Δευτέρας 29 Ιουλίου 2024 συνεδρίασε το δημοτικό συμβούλιο Αλεξάνδρειας.

Πριν την έναρξη της συνεδρίασης τον λόγο ζήτησε ο επιχειρηματίας και πρώην πρόεδρος της ΕΔΑΝΑΛ Απόστολος Εξαρχόπουλος ο οποίος απευθύνθηκε επί προσωπικού στον δήμαρχο.

Δείτε την τοποθέτηση του κ. Εξαρχόπουλου και την απάντηση του δημάρχου:

16 Comments

  • Καλα να παθεις και εσυ.Ετρεχες για αυτον και τωρα ζητας και τα ρεστα.Να βαλεις μυαλο ρξαρχοπουλε.

  • Επιπεδο???????Που εισαι??????Αργησες κ.Εξαρχοπουλε.Λυπαμαι.

  • ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΟΣΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΙΣΤΑ. ΠΩΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟΤΗ, ΤΟ ΕΠΙΤΡΈΠΕΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ; ΑΝ ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΤΑΤΑ. .ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΊΠΕΔΟ . ΘΑ ΠΑΩ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑβΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥΝ

  • Αν εχει δικιο ο δημαρχος ή ο Εξαρχοπουλος δεν το γνωριζω. Με οσα ειπε όμως μετα την αποχώρηση του Εξαρχοπουλου οχι απλως το εχασε , αλλά μας έδειξε μια πλευρά του χαρακτήρα του πολύ άσχημη. Αγνωστο άνθρωπο βλέπεις μετα από θάνατο δικού του ανθρώπου και του λες ένα συλλυπητήρια. Απίστευτη ομολογία από τον πρώτο πολίτη του δήμου μας . Ας μας πει τουλάχιστον τι συνέβη μεταξύ τους , μπας και τον δικαιολογήσουμε (λέμε τώρα αλλά δεν δικαιολογείται με τίποτα).

  • Και όμως αυτός ο δήμαρχος εκλεχτηκε τρίτη φορά και μάλιστα με 80%. Να τον χαίρεστε εσεις που τον ψηφίσατε και εκεί στην ΝΔ . Ελάτε οι βουλευτές να βγείτε καμιά φωτογραφία μαζί του.

  • Ο Εξαρχοπουλος έκανε αυτό που θα έπρεπε να έχουν κάνει πολλοί δημότες στον Δήμο Αλεξάνδρειας, αν και δεν επιτρέπεται να πάρει το λόγο στο δημοτικό συμβούλιο, εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για έναν πολύ κακό δήμαρχο. Είναι αργά δυστυχώς για τον Δήμο, η δυσαρέσκεια αυτή έπρεπε να εκφραστεί στις πρόσφατες εκλογές. Δεν έγινε γιατί όλοι ξέρουμε πως γίνονται οι εκλογές σ αυτό τον Δήμο. ….. και ταξιμο παντού. Ακόμα κ εκεί που ΔΕΝ πρέπει. Εκεί που ένα μικρό χρονικό διάστημα βρίζουμε κάποιον, κοντά στις εκλογές τα ξεχνάμε όλα κ δίνουμε τα χέρια. Ούτε τον εαυτό τους δεν σέβονται κάποιοι και εμείς τους επιβραβεύουν και τους δίνουν κ αξιώματα. Από την άλλη δεν υπήρχε και αντίπαλος σοβαρός. Ας μην γελιόμαστε. Τραβήξανε τις εκλογές οι 2 κύριοι διεκδικητές με λόγο πεζοδρομίου και αίσχη κ στο τέλος ο ένας έκανε λάθος στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου, μη εμπιστεύομενος τους ίδιους τους συμβούλους του. Ο δε 3ος, ξέχασε να πατήσει το κουμπί, όπως άφησαν κάποιοι να εννοηθεί. Για να κλείσω να αναφέρω πως θα πρέπει να ασχοληθεί με τ τοπικά κάποιος που να έχει όραμα κ πολύ όρεξη. Αν υπήρχε στις προηγούμενες εκλογές θα κέρδιζε τον τωρινό Δήμαρχο. Τώρα ας φάμε μια 5ετια αυτούς κ βλέπουμε.

  • Κάποια στιγμή θα τον γνωρίσετε όλοι σας καλά, αλλά δυστυχώς είναι για όλους πολύ μα πολύ αργά,. Εμένα, δεν μου κάνει τόσο εντύπωση η συμπεριφορά η δική του αλλά αυτή των γύρω του και ιδιαίτερα των εκλεγμένων συμβούλων. Άραγε γιατί; Να τον χαιρόμαστε για τα υπόλοιπα χρονακια.

  • ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΑΛΩΝΤΕ

  • ας τα βρειτε μην παρεξηγιεστε αυριο ολοι νεοχωρι φουλ προγραμμα διασκεδαστικο ζοιδακη και οι αλλοι τσικο

  • Λυπάμαι για τις επιλογές σας. Το κακό είναι ότι επιρεαζουν τον τόπο.

  • Οο δήμαρχος έχει δίκιο όταν πρέπει πάντα ο άλλος με τα μούσια όχι έτσι νομίζω

  • DEN EINAI ETSI TA PRAGMATA

  • Ντομουχτση πονάς πολύ Πάσχεις από την Νοσο Γκυρινη που είναι οι Πολιτικοί Αναλυτές όπως Συμψερης Σταύρης Πασχαλιωρης Μαλιογλου Χαλκιδης Μάνος Παπαδ Βενιοπουλος Τσιαπλας Να απαλύνουμε τον πόνο σου

  • Βραβείο σκηνοθεσίας στον Ντομουχτσή και Εξαρχόπουλο. Στημένο θεατρικό έργο.

  • Τωρα δεν εχει αλλες βοηθειες.

  • Εγώ χωρίς να έχω καμία σχέση με τα γνωστα ονόματα που αναφέρονται παραπάνω, ανώνυμος γαρ, θα πω ευχαριστώ και στον κ. Ντομουχτσή και στον κ. Ζήνα που δημοσιοποίησαν αυτή την καταγραφή που έγινε μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου. Θέλει κότσια νομίζω να εκθέτεις τον πρώτο πολίτη του δήμου , ο οποίος ανήκει στο κυβερνών κόμμα , τον οποίο στήριξαν όλοι οι κυβερνητικοί βουλευτές και μάλιστα στους πρώτους μήνες της θητείας του. Ειδικά όταν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας και έχεις 4,5 χρόνια ακόμα μπροστά σου με την ίδια εξουσία απέναντι σου. Μπράβο και στους δύο και ευχαριστούμε για το ξεγύμνωμα του πρώτου πολίτη . Αυτός είναι, αυτόν ψηφίσαμε 3 φορές, αυτή τη συμπεριφορά διδάσκει στους δημότες του και στους δικούς του ανθρώπους. Αλήθεια ποιός ήταν ο Νικολάκης που εκλεισε την κάμερα και δεν κατέγραψε , αποκλείεται να ήταν δημοσιογράφος ε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *