ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 4 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 4 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η Κυριακή μοιάζει ιδιαίτερα ευνοϊκή για το ζώδιό σου, αγαπητέ Κριέ, αφού η Νέα Σελήνη στο φιλικό προς το δικό σου ζώδιο του Λέοντα σχηματίζει ένα ευνοϊκό εξάγωνο με το Δία. Πρόκειται για την έναρξη μίας περιόδου όπου γίνεσαι πιο δημιουργικός κι ελκύεις ευκαιρίες αβίαστα, απλά παραμένοντας ο εαυτός σου. Σήμερα, η ρομαντική διάθεση επικρατεί, όπως αντίστοιχα και το πάθος σε οτιδήποτε κάνεις. Δείξε στον κόσμο την μοναδικότητά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι ο τομέας που ευνοείται περισσότερο μέσα στην ημέρα. Είναι καλή ιδέα να αφιερώσεις λίγο χρόνο στο αγαπημένο σου πρόσωπο ή να τολμήσεις το πολυπόθητο πρώτο βήμα για να κάνεις μία νέα σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να αναδείξεις τα ταλέντα σου, να μοιραστείς μερικές πρωτοποριακές ιδέες σου, να κάνεις νέες συμφωνίες ή να κλείσεις με επιτυχία μία επαγγελματική συνέντευξη. Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου μπορούν να ενισχυθούν με πολλαπλούς τρόπους.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ταύρε, η επιθυμία σου για περισσότερα ασφάλεια και σταθερότητα ενισχύεται από σήμερα Κυριακή και για ένα σεβαστό χρονικό διάστημα. Υπεύθυνη γι’ αυτό είναι η κορύφωση της Νέας Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα. Μάλιστα βρίσκεται σε εξάγωνο με το Δία, βοηθώντας σε να τα βρεις με τον εαυτό σου και να ‘πετάξεις στα σκουπίδια’ κάποιες ανασφάλειες που σε βασάνιζαν το τελευταίο διάστημα που είναι είτε υλικής είτε ψυχολογικής φύσεως.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για την αισθηματική σου ζωή αποκτάς άλλη οπτική. Πλέον δίνεις σημασία στους ανθρώπους που σε γεννούν την αίσθηση της ασφάλειας και είναι ικανοί να σε εμπνεύσουν ώστε να κάνεις κάτι μακροχρόνιο μαζί τους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου σταθεροποιούνται μέσα από προσωπικές προσπάθειες, επαρκή εργασία και υλοποίηση κάποιων κερδοφόρων ιδεών. Το να αλλάξεις επαγγελματική στέγη ή να την ανακαινίσεις, συνιστάται να μπει στα πλάνα σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Η Κυριακή, Δίδυμε, αποτελεί την έναρξη μίας συναρπαστικής περιόδου με την κορύφωση της Νέας Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα και μάλιστα σε εξάγωνο με το Δία. Πρόκειται για μία τέρμα επικοινωνιακή κι εξωστρεφή ημέρα, όπου θέλεις να συνεργαστείς με τους άλλους και να ανταλλάξεις απόψεις και γνώσεις. Είναι μία καλή στιγμή να πας μία ημερήσια εκδρομούλα ή να στείλεις ένα μήνυμα σε κάποιο άτομο που θέλεις να ακούσεις νέα του.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις καλή διάθεση και μαγνητίζεις χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία ερωτικές κατακτήσεις και πιθανούς συντρόφους, ενώ αν έχεις δεσμό, ξανακερδίζεις το ταίρι σου. Ακόμη κι αν δεν αναζητάς κάτι μόνιμο, ένα φλερτ είναι σε θέση να σε ανεβάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το να αναζητήσεις καινούριες οικονομικές συμφωνίες, να κλείσεις μία επαγγελματική συνέντευξη για μία νέα και πολλά υποσχόμενη ευκαιρία ή να επαναδιαπραγματευτείς κάποια πράγματα στο εργασιακό σου χώρο είναι καλή ιδέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Καρκίνε, η Κυριακή έφτασε και σε βοηθά να πιστέψεις στις δυνατότητές σου. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα σε υποστηρίζει ώστε να τονωθεί το ηθικό σου, να λάβεις στήριξη από τρίτα πρόσωπα, να αποκτήσεις περισσότερα υλικά αγαθά και να ενδυναμώσεις την οικονομική σου κατάσταση. Παράλληλα, αρχίζεις να αισθάνεσαι ευγνώμων για όσα σου έχει δώσει η ζωή κι επιλέγεις να προσφέρεις κι εσύ την υποστήριξή σου στους άλλους με όποιον τρόπο μπορείς, χάρη στο εξάγωνο της Νέας Σελήνης με το Δία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου προχωρούν με ηρεμία κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αν δε βρίσκεσαι σε μία σχέση ήδη, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα. Εσύ που έχεις δεσμό, καλλιεργείς αμοιβαιότητα και ένα πιο υποστηρικτικό περιβάλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου έρχονται στο προσκήνιο και προσπαθείς να εξασφαλίσεις μεγαλύτερη οικονομική άνεση και ασφάλεια στην επαγγελματική σου πορεία. Νιώθεις ‘αρκετός’ ώστε να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Λέοντα, η Κυριακή είναι δική σου! Η Νέα Σελήνη κορυφώνεται στο δικό σου ζώδιο και μαζί της φέρει ένα ευεργετικό εξάγωνο με το Δία. Από σήμερα και για ένα εύλογο χρονικό διάστημα είσαι σε θέση να κάνεις μοναδικά ξεκινήματα πάσης φύσεως, όπου εκφράζεις τον εαυτό σου, τα συναισθήματά σου και τα ταλέντα σου. Επίσης, θα σε βοηθήσει εφόσον στραφείς στη συνεργασία με άλλους με σκοπό να υλοποιήσετε μαζί κοινούς στόχους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να εκφράσεις όσα αισθάνεσαι στους αγαπημένους σου ή στον ερωτικό σου στόχο ή σύντροφο. Σήμερα θα μπορέσουν να γίνουν κατανοητά και σεβαστά τα συναισθήματά σου, δίνοντας νέες διαστάσεις στην αισθηματική ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά οφείλεις κυρίως πρώτα εσύ στον εαυτό σου, να αναδείξεις με μεγαλύτερο θάρρος τις δεξιότητες και τα ταλέντα σου, ώστε να αναγνωριστείς. Μπορείς να προωθήσεις κάποια επιχειρηματικά πλάνα σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Παρθένε, η Κυριακή φέρει μαζί της την κορύφωση της Νέας Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα η οποία βρίσκεται σε εξάγωνο με το Δία. Αυτό υποδηλώνει ότι από σήμερα αρχίζεις και κινείσαι ‘κάτω από το τραπέζι’ με σκοπό να προοδεύσεις στα επαγγελματικά σου. Είτε κάνεις καινούρια πλάνα, είτε επιδιώκεις να ‘ξεσκεπάσεις’ μία αλήθεια από τον επαγγελματικό κλάδο σου που θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις. Επιπρόσθετα, κάνεις καινούριες κρυφές συμμαχίες οι οποίες μακροπρόθεσμα θα σου σταθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κρατάς την ερωτική σου ζωή μακριά από τα μάτια των άλλων και ασχολείσαι με μία εκτενή ενδοσκόπηση, προσπαθώντας να γίνεις καλύτερος άνθρωπος. Αυτό θα συμβάλλει θετικά στις αισθηματικές επιλογές ή στην ποιότητα της σχέσης σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά εμφανίζονται σημαντικές ευκαιρίες αναγνώρισης και προόδου. Οι κρυφές συνεργασίες που μπορεί να κάνεις ή κάποιες κινήσεις από το παρασκήνιο είναι υπεύθυνες για την ανέλιξή σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ζυγέ, η Κυριακή αναμένεται όμορφη. Η Νέα Σελήνη κορυφώνεται σήμερα στο ζώδιο του Λέοντα και μαζί της φέρει ένα ευεργετικό εξάγωνο με το Δία που σε γεμίζει εσωτερική δύναμη κι αισιοδοξία πως μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Πράγματι, το συγκεκριμένο φαινόμενο ανοίγει ένα αισιόδοξο κεφάλαιο στη ζωή σου όπου ‘κυνηγάς’ τους πιο κρίσιμους στόχους σου και μπορείς να τους πετύχεις στα προσωπικά ή και τα επαγγελματικά σου σχέδια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μέσα από την έντονη κοινωνικοποίησή σου είναι πιθανό να εμφανιστούν νέες ερωτικές γνωριμίες που θα σου τονώσουν το ηθικό. Αν έχεις ήδη έναν δεσμό, η ημέρα ενδείκνυται να κάνετε μαζί όνειρα και να θέσετε νέους στόχους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καλό θα είναι να στραφείς προς το ευρύτερο κοινωνικό σου δίκτυο αν θέλεις να έχεις μία νέα επαγγελματική εξέλιξη ή πρόοδο. Παραγωγική ιδέα θα ήταν να θέσεις κοινούς στόχους με τους πελάτες ή τους συναδέλφους σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Η Κυριακή έφτασε, αγαπητέ μου Σκορπιέ και μαζί της φέρει πολύ καλά και φιλόδοξα νέα! Η κορύφωση της Νέας Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα μαζί με το εξάγωνό της με το Δία σε επικεντρώνει περισσότερο στην καριέρα και την κοινωνική σου ταυτότητα, τις οποίες προσπαθείς να ενδυναμώσεις μέσα από την οικονομική σου ενίσχυση. Κάνεις τις κατάλληλες ενέργειες ώστε να εξασφαλίσεις περισσότερα χρήματα, καθώς και τα ξεπεράσεις κάποιες φοβίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ερωτισμός σου είναι ανεβασμένος, αλλά δεν περιορίζεσαι στις σαρκικές ικανοποιήσεις. Θέλεις να πλησιάσεις κι επικοινωνήσεις πιο ουσιαστικά το σύντροφό σου ή να έχεις αισθηματικές ευκαιρίες ικανές να κρατήσουν σε βάθος χρόνου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι ο πιο ευνοημένος τομέας της ημέρας. Σε αυτόν θα μπορέσεις να ασχοληθείς με καινούρια ξεκινήματα, καθώς και να ενδυναμώσεις την οικονομική σου κατάσταση, τακτοποιώντας τυχόν κληρονομιές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Τοξότη, η Κυριακή σε γεμίζει θετική ενέργεια κι εντείνει την επιθυμία σου να γίνεις καλύτερος άνθρωπος και να κάνεις επαφές με άτομα με πολλές διαφορές μαζί σου. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα σε εξάγωνο με το Δία καθιστά τα προαναφερθέντα ως διασκεδαστικές προκλήσεις που θα σε γεμίζουν εμπειρίες. Είναι μία καλή στιγμή να κάνεις νέες συνεργασίες με το εξωτερικό, να επιστρέψεις στα θρανία ή να κανονίσεις τις διακοπές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θέλεις να έχεις ερωτικές περιπέτειες. Επιδιώκεις να τις ζήσεις με το ταίρι που έχεις ή με ένα άτομο που γνώρισες πρόσφατα και σε συναρπάζει. Επιθυμείς να προσθέσεις μία πιο φιλοσοφική νότα στα αισθηματικά σου και να συζητήσεις τα πάντα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι περισσότερες ευκαιρίες των επαγγελματικών σου προέρχονται από το εξωτερικό ή την αναζήτηση πληροφοριών, εμπειριών και γνώσεων που δεν έχει ο ανταγωνισμός σου. Είναι καλή στιγμή τα ταξιδέψεις για επαγγελματικό σκοπό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αιγόκερε, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα κορυφώνεται σήμερα Κυριακή και σχηματίζει εξάγωνο με το Δία. Αυτό σημαίνει ότι τα εργασιακά και τα οικονομικά σου έρχονται στο προσκήνιο και συναντάς εύνοια. Μπορείς να τακτοποιήσεις με μεγαλύτερη ευκολία τυχόν γραφειοκρατικές υποθέσεις που σχετίζονται με τα δικά σου χρήματα, μία κληρονομιά ή τα χρήματα του συντρόφου σου. Επίσης, η ρουτίνα σου γίνεται πιο έντονη κι ενδιαφέρουσα και θα ήταν μία καλή στιγμή να υιοθετήσεις ένα ζωάκι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η λίμπιντό σου είναι στα ουράνια και μπορείς να ζήσεις ιδιαίτερα ερωτικές στιγμές με το άλλο σου μισό με τον άνθρωπο που επιθυμείς να προσεγγίσεις στα αισθηματικά. Πρόσεξε, όμως, γιατί κάποιες ανασφάλειες σε απασχολούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου ενισχύονται μέσα από τρίτους παράγοντες όπως μία κληρονομιά, την καλύτερη οργάνωση των εξόδων κι εσόδων σου ή την προσπάθειά σου να κάνεις πιο προσεκτικές επενδύσεις, αυξάνοντας τα κέρδη σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Υδροχόε, η Κυριακή έφτασε και μαζί της κορυφώνεται η Νέα Σελήνη απέναντί σου, στο ζώδιο του Λέοντα. Το εξάγωνο που σχηματίζει το φαινόμενο αυτό με το Δία σε βοηθά να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή, να γίνεις πιο εφευρετικός και να καλλιεργήσεις πιο δυνατές σχέσεις με τα παιδιά ή το σύντροφό σου. Είναι η άριστη στιγμή που σου επιτρέπει να ανακαλύψεις συναρπαστικά χόμπι που αργότερα θα μπορούσες να κάνεις επάγγελμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου είναι ιδιαίτερα ευνοημένα και μπορείς να αφιερώσεις χρόνο στους ανθρώπους που σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα. Η δημιουργία ενός νέου έρωτα ή η αναγέννηση ενός που ήδη υπάρχει είναι κομμάτι των σημερινών γεγονότων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου χαρακτηρίζονται από αυξημένη δημιουργικότητα και επιθυμία να συνεργαστείς με άλλους ή να κάνεις κάποια επιχειρηματικά πλάνα. Μπορείς, επίσης, να βγάλεις χρήματα προωθώντας ένα χόμπι σου.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Ιχθύ, η Κυριακή είναι εδώ και μαζί της φέρει την κορύφωση της Νέας Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα που σε βοηθά να κάνεις καινούρια εργασιακά ξεκινήματα ή να βάλεις σε μία τάξη τις καθημερινές σου υποχρεώσεις, χάρη στο εξάγωνό της με το Δία. Προσπαθείς, επίσης, να φτιάξεις το κλίμα στο σπίτι και την οικογένειά σου, προσπαθώντας να επικοινωνήσεις πιο ανοικτά και πιο συχνά μαζί τους ή κάνοντας μικρές αλλαγές στο χώρο σου που σου φτιάχνουν τη διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου δεν είναι σε προτεραιότητα σήμερα, αν είσαι μόνος. Οι νέες γνωριμίες δεν είναι το φόρτε σου. Αν έχεις δεσμό, θα σας φέρει ακόμη πιο κοντά το να εκφράσεις τα άγχη σου μαζί του και να βρείτε λύσεις μαζί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι σε σχετικά ευνοημένη κατάσταση, αφού το να οργανώσεις καλύτερα τις καθημερινές σου υποχρεώσεις σε καθιστά περισσότερο παραγωγικό. Μπορείς, επίσης, να ανανεώσεις τον εργασιακό χώρο σου.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *