ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

Η Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΤΟ ΒΑΖΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΒΑΡΕΜΑΡΑΣ 

Εκδόσεις: Ψυχογιός 

Συγγραφέας: Μαρία Αγγελη 

Προτεινόμενη Ηλικία: 4+ ετών 

Τα δύο αδερφάκια βαριούνται και όταν βαριούνται χασμουριούνται. Η μαμά υποστηρίζει πως πρέπει να συμβαίνει κι αυτό καμιά φορά γιατί τότε δημιουργούνται οι πιο πρωτότυπες ιδέες για διασκέδαση. Όπως αυτή που έχει ετοιμάσει η μαμά σήμερα το πρωί. Το βάζο της αντιβαρεμάρας. Ένα βάζο γεμάτο χρωματιστά χαρτάκια. Τα παιδιά γεμάτα απορία θέλουν να μάθουν τι ακριβώς είναι αυτό το βάζο. Τότε η μαμά τους εξηγεί πως σε κάθε χαρτάκι κρύβεται και μία μοναδική περιπέτεια την οποία θα ανακαλύπτουν μέρα μέρα, αφού πρώτα πούνε το παρακάτω τραγουδάκι «Βάζο, βάζο, σαν ανοίξεις, την πιο ωραία ιδέα θα μας δείξεις». Άραγε τι κρύβει το πρώτο χαρτάκι;

Μια υπέροχη και φανταστική ιστορία γεμάτη δράση και δημιουργικότητα για τα μικρά παιδιά. Η υπέροχη και ζωηρή εικονογράφηση καθώς και το θέμα της ιστορίας κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των μικρών αγνώστων. Μια ιστορία γεμάτη περιπέτεια, γνώση, δημιουργικότητα, συνταγές μαγειρικής και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείτε! Ένα βιβλίο που θα είναι η απάντηση στις μέρες του καλοκαιριού στο συχνά θα ακούτε «Μαμά, βαριέμαι».

Η βιβλιοπρόταση έγινε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *