ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Αποχαιρετιστήριο με μπάρμπεκιου για τον Ηρακλή Παντόπουλο από την ομάδα των Τρικάλων!

Αποχαιρετιστήριο με μπάρμπεκιου για τον Ηρακλή Παντόπουλο από την ομάδα των Τρικάλων!

Η ομάδα των Τρικάλων, συναισθηματικά φορτισμένη, αποχαιρέτησε την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024 οριστικά τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας Ηρακλή Παντόπουλο, διοργανώνοντας προς τιμή του βραδιά μπάρμπεκιου!

Σύσσωμη η οικογένεια του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων μετά το τέλος της σημερινής καθιερωμένης προπόνησης και σε ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα, αφού απόλαυσαν τα πλούσια εδέσματα, που ετοίμασε η διοίκηση του συλλόγου είπαν “αντίο” στον ταλαντούχο τεχνικό και ενορχηστρωτή της περσινής προσπάθειας, ανανεώνοντας το “ραντεβού” τους.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι ο Ηρακλής Παντόπουλος αποχωρεί για… καλό, αφού διορίστηκε ως μόνιμος στον τομέα της εκπαίδευσης στο νομό Αττικής.

Ο Ηρακλής Παντόπουλος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων σε μια ιδιαιτέρως δύσκολη χρονιά για τους ”πράσινους” καταφέρνοντας κάτι που στο ξεκίνημα της σεζόν φάνταζε ακατόρθωτο γεγονός που αναγνώρισε όχι μόνο η διοίκηση του συλλόγου αλλά και ολόκληρη η ποδοσφαιρική κοινωνία της Ημαθίας.

Δείτε εικόνες και τις δηλώσεις του Ηρακλή Παντόπουλου στο Sportsfan.gr:

ΒΙΝΤΕΟ: 

ΕΙΚΟΝΕΣ: 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *