ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Α.Ε. Αλεξάνδρειας – ΠΑΟΚ Κρηστώνης 1-1: Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές του αγώνα!

Α.Ε. Αλεξάνδρειας – ΠΑΟΚ Κρηστώνης 1-1: Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές του αγώνα!

Ισόπαλο με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε το δυνατό φιλικό τεστ ανάμεσα στην Α.Ε Αλεξάνδρειας και τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης, στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξάνδρειας, το απόγευμα του Σαββάτου 7 Σεπτεμβρίου 2024.

Οι προπονητές των δύο ομάδων χρησιμοποίησαν όλους τους αθλητές που είχαν στην διάθεση του καθώς δοκίμασαν αρκετά πρόσωπα και σχήματα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας καλές ευκαιρίες κυρίως με τον Δημόπουλο να προηγηθούν στο σκορ όμως κόντρα στην ροή του παιχνιδιού ο Παπαδόπουλος στο 29′ εκμεταλλεύτηκε με το καλύτερο τρόπο την ασυνεννοησία του τερματοφύλακα με τους αμυντικούς των ”προσίνων” βάζοντας την ομάδα μπροστά στο σκορ (0-1)

Η ομάδα της Αλεξάνδρειας πίεσε στην συνέχεια για το γκολ της ισοφάρισης χωρίς όμως αποτέλεσμα με το 0-1 να παραμένει μέχρι το σφύριγμα της λήξη του α’ ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο παίκτης–καταλύτης των ”πρασίνων” Γιάννης Πιπιλιάρης ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του συμπαρασύροντας παράλληλα και την ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν ψηλά ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης και το βρήκαν στο 64′ με τον Πιπιλιάρη να εκμεταλλεύεται το αμυντικό λάθος των ”ασπρόμαυρων” και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1. Οι δύο ομάδες έψαξαν το γκολ της νίκης δημιουργώντας καλές ευκαιρίες όμως το ισόπαλο 1-1 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:

Πλούσιο φωτορεπορτάζ του αγώνα κλικ ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *