ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ.

Γενικά

Η Αφροδίτη, σήμερα Δευτέρα, μεταβαίνει στο ζώδιο του Σκορπιού, αγαπητέ Κριέ. Αυτό θα σου δώσει αυξημένο ερωτισμό και αντοχές αμφότερα σε ψυχικό και σωματικό επίπεδο. Ταυτόχρονα, η έννοια του εύκολου χρήματος είναι, σίγουρα, κάτι που σε εξιτάρει. Αναζητάς τρόπους να το καταφέρεις, όμως φρόντισε να μην σου γίνει εμμονή. Η Σελήνη από το Δίδυμο, μπορεί να σου δίνει νέες ιδέες, αλλά βλέπεις τα πράγματα πιο επιδερμικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το φλερτ σήμερα παίρνει φωτιά. Υπάρχουν πρόσωπα που θέλουν να σε προσεγγίσουν, ανεξάρτητα από το αν γνωρίζουν πως έχεις δεσμό ή όχι. Πρόσεξε μην υποκύψεις σε τυχόν ερωτικά τρίγωνα ή άλλους πειρασμούς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου αποτελούν σίγουρα τομέα που σε ανησυχεί, όμως καλό θα είναι να εξετάσεις πολύ προσεκτικά τις ιδέες που σκέφτεσαι κατά τη διάρκεια της ημέρας. Δεν είναι όλες τόσο αποδοτικές όσο υπολογίζεις.

ΤΑΥΡΟΣ.

Γενικά

Ταύρε, από σήμερα, Δευτέρα, ξεκινά η εύνοια στα ζητήματα των προσωπικών και των εργασιακών σου, αφού η Αφροδίτη μεταβαίνει στο ζώδιο του Σκορπιού. Η κυβερνήτριά σου, λοιπόν, από απέναντί σου, προσφέρει περισσότερες δυνατότητες σημαντικών επαφών με άτομα που είναι πρόθυμα να σε βοηθήσουν να περάσεις όμορφα ή να αναπτυχθείς ως προσωπικότητα ή επαγγελματίας. Αντίστοιχα, η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων σε ωθεί να αναθεωρήσεις το πώς σκέφτεσαι για το χρήμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν έχει σημασία αν έχεις βρει την αγάπη ή βρίσκεσαι στην αναζήτησή της. Πλέον, η έκφραση των συναισθημάτων σου έρχεται στο προσκήνιο, η λίμπιντό σου αυξάνεται και βρίσκεις το θάρρος να κάνεις το πρώτο βήμα στα ερωτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ελκύεις τους κατάλληλους ανθρώπους την κατάλληλη στιγμή που είναι ικανοί να συνεισφέρουν με κάποιον τρόπο στην οικονομική και επαγγελματική σου ανάπτυξη.

ΔΙΔΥΜΟΣ.

Γενικά

Δίδυμε, η Σελήνη βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο και τονίζονται οι προσωπικές σου ανάγκες κι επιθυμίες, σήμερα Δευτέρα. Είναι σημαντικό, όμως, να κατανοήσεις το λόγο για τον οποίο η διάθεσή σου διακρίνεται από σκαμπανεβάσματα. Το θετικό είναι πως η Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό και θα φέρει ευχάριστα γεγονότα στην καθημερινότητά σου. Βέβαια, οι κτητικές τάσεις από ή προς εσένα θα είναι εμφανείς! Θα χρειαστείς μία ενδοσκόπηση, ώστε να εντοπίσεις τι συμβαίνει στον ψυχικό σου κόσμο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα ερωτικά επικρατεί ζήλια και τάσεις ελέγχου, κυρίως για εσένα που ήδη διατηρείς έναν δεσμό. Είναι σημαντικό να εργαστείς πάνω σε τυχόν ανασφάλειες που είναι υπεύθυνες για την κτητική σου στάση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά τα πράγματα γίνονται καλύτερα, αφού δίνεις έμφαση στην λεπτομερή δουλειά. Θέλεις να μάθεις κάποια πράγματα σε βάθος κι αυτό θα σε γεμίσει με τις απαραίτητες δεξιότητες, ώστε να κατορθώσεις να διακριθείς στο μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.

Γενικά

Καρκίνε, ένα πολύ ερωτικό διάστημα ξεκινά, από σήμερα, Δευτέρα. Η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό προς το δικό σου ζώδιο, θα ευνοήσει τα ερωτικά σου, ενώ παράλληλα θα προσφέρει ευχάριστες στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπάς. Οι σχέσεις σου με κοντινά πρόσωπα γίνονται πιο ουσιαστικές και βαθιές, αλλά σίγουρα κάποιες τάσεις ελέγχου παραμονεύουν… Η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων αυξάνει κάποιες φοβίες σου, όμως σε ωθεί να βρεις μέσα σου τις απαντήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου γεμίζουν πάθος κι έντονες στιγμές. Αν έχεις ταίρι, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα προλάβετε να βαρεθείτε στιγμή! Εσύ που είσαι μόνος, δε συμβιβάζεσαι με τίποτα ρηχό και ψάχνεις την απόλυτη αφοσίωση, αγάπη και ένταση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι λιγάκι επιρρεπής στα λάθη απροσεξίας στα επαγγελματικά σου, οπότε καλό θα είναι να αναλάβεις πιο λίγες αρμοδιότητες, εφόσον είναι εφικτό. Η δημιουργικότητά σου αυξάνεται κατακόρυφα, αλλά σου είναι δύσκολο να επικεντρωθείς σε συγκεκριμένους στόχους.

ΛΕΩΝ.

Γενικά

Λέοντά μου, η Δευτέρα έφτασε, αλλά μαζί της κουβαλά θετικά νέα. Η μετάβαση της Αφροδίτης στον Σκορπιό επηρεάζει άμεσα και αποτελεσματικά τα επαγγελματικά σου. Διεισδύεις σε βάθος σε πληροφορίες που αφορούν τον κλάδο εργασίας σου ή ακόμη και στο τι επηρεάζει τη γνώμη των εν δυνάμει πελατών ή συνεργατών σου. Αντίστοιχα, με την Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων, κινητοποιείσαι και καλλιεργείς πιο δυνατές επαφές στα προσωπικά και τα εργασιακά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φλερτ και κατακτήσεις προκύπτουν στα ερωτικά σου και λαμβάνεις την απαραίτητη επιβεβαίωση. Από την άλλη, η έμφαση που δίνεις σε άλλους τομείς της καθημερινότητάς σου, στερεί την επιθυμία να προχωρήσεις μία κατάσταση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό. Η επικοινωνία σου παραμένει πάρα πολύ διπλωματική και η εξωστρέφειά σου είναι υπεύθυνη για τη θετική εντύπωση που κάνεις σε όσους συνεργάζεσαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.

Γενικά

Παρθένε, ένα ευχάριστο διάστημα ξεκινά για εσένα, όπου με την Αφροδίτη να μεταβαίνει στον Σκορπιό, επιδιώκεις να εκμεταλλευτείς κάθε κατάσταση κι ευκαιρία ανάπτυξης στο έπακρο. Σήμερα Δευτέρα, προσπαθείς να συλλέξεις χρήσιμες πληροφορίες, να διεισδύσεις κάτω από την επιφάνεια των καταστάσεων και να αναζητήσεις αλήθειες που αφορούν εσένα ή κάποιο κοντινό πρόσωπο. Αντίστοιχα, η φιλοδοξία σου εξωτερικεύεται ενεργά με την Σελήνη από τους Διδύμους και γίνεσαι πιο συνεργατικός στο εργασιακό σου περιβάλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά το φλερτ αποκτά μία πιο υπόγεια και μυστήρια νότα. Αυτό σε καθιστά πολύ γοητευτικό και σίγουρα θα σαγηνεύσεις τα πλήθη και το αγαπημένο σου πρόσωπο από την ευφράδειά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά, η ημέρα θεωρείται ευνοϊκή για εσένα που θέλεις να διαπραγματευτείς έξυπνα ή να κλείσεις μία καινούρια συμφωνία. Αντίστοιχα, η αναζήτηση νέων δεξιοτήτων, θα αποφέρει θετικά αποτελέσματα.

ΖΥΓΟΣ.

Γενικά

Ζυγέ, η Δευτέρα αποτελεί την έναρξη μίας φιλόδοξης περιόδου. Ο κυβερνήτης του δικού σου ζωδίου, η Αφροδίτη, εισέρχεται σε εκείνο του Σκορπιού και σε κινητοποιεί κατάλληλα, ώστε να δώσεις βάση στον υλικό κόσμο και τους πόλους που διαθέτεις. Παράλληλα, η απόκτηση όμορφων αντικειμένων είναι κάτι που σε χαροποιεί. Η Σελήνη στους Διδύμους, την ίδια χρονική στιγμή, δεν σου επιτρέπει να παραμείνεις στην επιφάνεια των πραγμάτων, οπότε καλλιεργείς και την προσωπικότητά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου παραμένουν στην ‘άκρη’, διότι υπάρχουν άλλοι τομείς που σε απασχολούν. Οι εξελίξεις εδώ είναι μετρημένες και ήρεμες. Χαρά θα σου προσφέρει μία ‘ψαγμένη’ φιλοσοφική συζήτηση και η ανταλλαγή ιδεών με όσους αγαπάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να επιδιώξεις να βελτιώσεις περαιτέρω την οικονομική σου κατάσταση και να εντοπίσεις καινούριες πηγές εσόδων. Σήμερα, το μυαλό σου επικεντρώνεται στα χρήματα και κατανοείς ότι δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.

Γενικά

Σκορπιέ, η Δευτέρα αποτελεί την αρχή μίας περιόδου μεγάλης εύνοιας, μιας και η Αφροδίτη, η θεά της ομορφιάς και του έρωτα επισκέπτεται το ζώδιό σου και θα σταθεί σε αυτό για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα. Το διάστημα αυτό σου επιτρέπει να κάνεις μικρές αλλαγές στο παρουσιαστικό σου ή να ασχοληθείς με παρέες και χόμπι που σε γεμίζουν ικανοποίηση. Ταυτόχρονα, η Σελήνη από τους Διδύμους σε ωθεί να φροντίσεις και τον εσωτερικό σου κόσμο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορεί μερικές φοβίες σου, αναφορικά με τον έρωτα ή με μία πιθανή συναισθηματική απογοήτευση να αναμοχλεύουν, αλλά είναι όλα στο μυαλό σου. Το αστρολογικό τοπίο σε βοηθά να περάσεις έντονες ερωτικές στιγμές με πάθος και να βρεις την αγάπη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου είναι σίγουρα ένας τομέας που σε πιέζει και θέλεις να φροντίσεις κάποιες οφειλές ή τα έξοδα του μήνα. Παράλληλα, αν υπάρχει κάποιο κληρονομικό ζήτημα, μπορείς σήμερα να το διευθετήσεις πιο εύκολα.

ΤΟΞΟΤΗΣ.

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, η Σελήνη βρίσκεται απέναντί σου και δίνεις βάση σε όσα σκέφτονται, νιώθουν ή λένε οι άλλοι για εσένα, σήμερα Δευτέρα. Οι εσωτερικοί διάλογοι γίνονται ακόμη πιο έντονοι, τώρα, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Σκορπιό. Τρώγεσαι με τα ρούχα σου και προσπαθείς να γίνεις ‘τέλειος’ μέσα σε έναν ατελή κόσμο. Μη ζορίζεσαι άδικα και αγάπησε εσύ τον εαυτό σου δυο φορές, μία για εσένα και μία για εκείνους που αρνούνται να το κάνουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα ερωτικά επικρατεί παρασκήνιο. Είτε ξεκινάς μία σχέση που θα ανακοινώσεις αργότερα, είτε κρατάς τις στιγμές με τον αγαπημένο σου άνθρωπο μακριά από τρίτα πρόσωπα. Διατηρείς άθικτες τις προσωπικές σου στιγμές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα μπορείς να κάνεις παρασκηνιακές συμμαχίες στα επαγγελματικά σου. Ένα πρόσωπο που είτε δεν ανήκει στον κλάδο εργασίας σου, είτε απλά δεν είναι γνωστό στους υπόλοιπους, μπορεί να σε βοηθήσει να επιτύχεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.

Γενικά

Αιγόκερε, η Δευτέρα σε βοηθά να κοινωνικοποιηθείς από σήμερα ως κι ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού προωθεί την επιθυμία σου να ανταλλάξεις ιδέες, να φτάσεις τους στόχους και τα ιδανικά σου, καθώς και να κάνεις συζητήσεις με ανθρώπους που μοιράζονται παρόμοια ιδεολογία μαζί σου. Συγχρόνως, η Σελήνη στους Διδύμους σε προσγειώνει ομαλά και σου υπενθυμίζει πόσο σημαντικό είναι να χαίρεσαι την καθημερινότητά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου μπορούν να εμπλουτιστούν μέσα από όμορφες εμπειρίες, αφού το αστρολογικό σκηνικό σου επιτρέπει να έλθεις σε επαφή με άτομα ικανά να σε εξιτάρουν. Μία φιλία καταλήγει σε αγάπη ή η σχέση σου ενδυναμώνεται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά θα ήταν καλή κίνηση από μέρους σου να στραφείς σε νέες συμμαχίες ή συνεργασίες. Αντίστοιχα, δώσε βάση στις λεπτομέρειες της δουλειάς σου και δώσε χρόνο για να αναγνωριστείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, η Δευτέρα αναμένεται ευχάριστη για εσένα, μιας και ξεκινά ένα διάστημα όπου νιώθεις ασφάλεια και συναισθηματική αποδοχή και κατανόηση από τον περίγυρό σου. Για αυτό ευθύνεται η μετάβαση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού. Πρόσεξε, όμως, γιατί υπάρχουν και κάποιες τάσεις ελέγχου προς τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς σου. Η Σελήνη από τους Διδύμους σε βοηθά να περάσεις χρόνο με τα παιδιά ή το σύντροφό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου είναι σε άριστη κατάσταση, αφού όχι μόνο αντιλαμβάνεσαι πλήρως πόσο σημαντικοί είναι οι αγαπημένοι σου άνθρωποι, αλλά επίσης επιδιώκεις να τους κάνεις να αισθανθούν ασφάλεια μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναζητάς τη σταθερότητα στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Αυτό το καταφέρνεις μέσα από στρατηγική σκέψη και δημιουργικές ιδέες που μπορείς να υλοποιήσεις και να αποκτήσεις μία νέα πηγή εισοδήματος.

ΙΧΘΥΣ.

Γενικά

Φίλε μου Ιχθύ, από σήμερα, Δευτέρα, ξεκινά ένα συναρπαστικό διάστημα όπου η προσωπική σου ζωή μαζί με την εργασιακή και πνευματική σου ανάπτυξη έρχονται στο προσκήνιο. Τι καλύτερο από το να κάνεις με τους κοντινούς σου ανθρώπους συζητήσεις για τον κόσμο και τη φιλοσοφία που υποστηρίζετε και βασίζετε σε αυτήν την καθημερινότητά σας; Η Σελήνη στους Διδύμους εντείνει την επιθυμία σου για επικοινωνία και την αίσθηση ότι είσαι αποδεκτός.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα ερωτικά δεν παραμένεις επιφανειακός. Η προσέγγισή σου είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, αφού συνδυάζει το ‘παιχνίδι’ και την περιπέτεια με την επιθυμία σου για απόλυτη αφοσίωση από και προς εσένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να εκμεταλλευτείς οικονομικά κάποιο ακίνητό σου, ώστε να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση. Αν θέλεις να ξεκινήσεις μία συνεργασία με το εξωτερικό, τότε μπορείς να την αναζητήσεις σήμερα.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *