ΤΟΠΙΚΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ.

Γενικά

Η Πανσέληνος, σήμερα Πέμπτη, αγγίζει το δικό σου ζώδιο, Κριέ, με τον Χείρωνα σε σύνοδο και τον Άρη σε σκληρή όψη, οπότε πρόκειται για την έναρξη μίας περιόδου επούλωσης τραυμάτων μέσα από δυσκολίες. Μην παρατάς τις προσπάθειές σου, ούτε τον εαυτό σου, διότι όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή γίνονται ώστε να σε αφυπνίσουν. Έχεις προσκολληθεί σε μία ιδεολογία και συνήθειες που είναι τοξικές για εσένα και τους γύρω σου κι οφείλεις να απαλλαγείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα ερωτικά σου τα πράγματα παραμένουν γεμάτα αντίξοες συνθήκες. Γεγονότα και κουβέντες που σε πληγώνουν θα γίνουν το εισιτήριο προς ένα ταξίδι προσωπικής ενδυνάμωσης και αποδοχής των αδυναμιών σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η Πανσέληνος σε πιέζει να πάρεις κομβικές αποφάσεις στα επαγγελματικά, αλλά σίγουρα δεν είναι η καλύτερη στιγμή να πάρεις δραστικές αποφάσεις. Η ημέρα έχει ως στόχο να σε αφυπνίσει ως προς την επαγγελματική σου κατεύθυνση.

ΤΑΥΡΟΣ.

Γενικά

Ταύρε μου, σήμερα η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού σε φέρει προ σημαντικών συνειδητοποιήσεων και αποκαλύψεων που προκαλούν περισσότερους προβληματισμούς. Η Πέμπτη είναι μία ημέρα ανακάλυψης του ψυχισμού σου, ακόμη κι αν κάποια πράγματα σου φαίνονται δύσκολα. Μπορεί να αισθανθείς την ανάγκη να απομονωθείς και να αναλογιστείς τα εσωτερικά σου ζητήματα, αλλά αυτή η διαδικασία είναι απαραίτητη για να βρεις τη γαλήνη που αναζητάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα ερωτικά, συνιστάται να κλείσεις κεφάλαια που δεν εξυπηρετούν πια την ανάπτυξή σου, επιτρέποντάς σου να προχωρήσεις μπροστά με ανανεωμένη διάθεση και ενέργεια. Πιθανές είναι οι επιστροφές από το παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ακόμη κι αν τα πράγματα φαίνονται δύσκολα στα επαγγελματικά, μην φοβηθείς να αντιμετωπίσεις τις αλήθειες που αποκαλύπτονται. Αρκετά κουτσομπολιά αποκαλύπτονται, έτσι ώστε να γνωρίζεις ποιον συνεργάτη μπορείς να εμπιστευτείς.

ΔΙΔΥΜΟΣ.

Γενικά

Η Πανσέληνος της Πέμπτης στον Κριό φέρνει μια αναζωογόνηση στις σχέσεις σου, Δίδυμε, δίνοντας έμφαση στον επουλωτικό της χαρακτήρα. Σήμερα, οι φίλοι και οι παρέες σου αποδεικνύονται πολύτιμοι σύμμαχοι, προσφέροντάς σου στήριξη και κατανόηση. Ακόμα κι αν δεν το εκδηλώνουν πάντα με τον τρόπο που θα ήθελες, το κίνητρό τους είναι το καλό σου. Οι σχέσεις με συναδέλφους ή συνεργάτες βελτιώνονται, δημιουργώντας ένα πιο ευχάριστο κλίμα στη δουλειά. Όσον αφορά τα οικονομικά

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, βλέπεις τις σχέσεις σου από μια νέα, πιο θετική σκοπιά. Είτε είσαι σε σχέση είτε όχι, οι ρομαντικές συζητήσεις και οι φλερτ καταστάσεις ανθίζουν τώρα, καθώς η επικοινωνία βελτιώνεται και οι παρεξηγήσεις απομακρύνονται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά, η Πανσέληνος λειτουργεί σαν καταλύτης που σε βοηθά να δεις καθαρά τις επιλογές σου. Τυχόν ευκαιρίες για συνεργασίες ή νέες επαγγελματικές προτάσεις που εμφανίζονται αξίζουν την προσοχή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.

Γενικά

Καρκίνε, η σημερινή Πανσέληνος στον Κριό φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που μπορεί να αφορούν την καριέρα σου, τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες ή την εικόνα που προβάλλεις στον έξω κόσμο. Η σύνοδος με τον Χείρωνα σε καλεί να θεραπεύσεις παλιές πληγές, είτε πρόκειται για επαγγελματικές απογοητεύσεις είτε για ανασφάλειες που σε κρατούν πίσω από το να διεκδικήσεις τη θέση που σου αξίζει. Η Πέμπτη σε ωθεί να κάνεις βήματα προς την αυτοβελτίωση και να εστιάσεις στα δυνατά σου σημεία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, η ένταση αυτή μπορεί να μεταφερθεί στις σχέσεις σου ή τον τρόπο επικοινωνίας με αγαπημένα πρόσωπα, γι’ αυτό πρόσεξε να μην αφήσεις εξωτερικούς παράγοντες να επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε επαγγελματικό επίπεδο, έρχονται προκλήσεις ή διαφωνίες που δοκιμάζουν την υπομονή σου. Η μέρα ζητά από εσένα να ισορροπήσεις ανάμεσα στο πάθος και την ψυχραιμία, να δεις τα πράγματα με νηφαλιότητα και να επιλέξεις τις μάχες σου με σοφία.

ΛΕΩΝ.

Γενικά

Φίλε Λέοντα, η Πανσέληνος στον Κριό αγγίζει την πνευματική σου αναζήτηση και τις βαθύτερες πεποιθήσεις σου και σε επηρεάζει θετικά. Σήμερα, η σύνοδος με τον Χείρωνα σου δίνει την ευκαιρία να επουλώσεις παλιές πνευματικές πληγές, ίσως αμφιβολίες ή αβεβαιότητες που κρατούσες μέσα σου για καιρό. Κατορθώνεις να συνδεθείς με τις αληθινές σου αξίες, σήμερα Πέμπτη, και να βρεις τη σοφία που κρύβεται μέσα σου, ειδικά αν η εσωτερική σου ισορροπία έχει διαταραχθεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά δεν αποκλείεται να παρατηρηθεί κάποια ένταση στις σκέψεις σου ή στα συναισθήματά σου, σαν μια εσωτερική σύγκρουση που προσπαθεί να βρει διέξοδο. Θέλεις να ξεφύγεις από παλιές περιοριστικές αντιλήψεις ή καταστάσεις που σε κρατούν πίσω.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά, βλέπεις τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία. Αφέσου στη ροή της ημέρας και θα βρεις την ηρεμία και την κατεύθυνση που χρειάζεσαι για να προχωρήσεις μπροστά με αυτοπεποίθηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.

Γενικά

Παρθένε, η Πανσέληνος στον Κριό, σήμερα Πέμπτη, αγγίζει βαθιά θέματα που σχετίζονται με την προσωπική σου δύναμη και τις σχέσεις σου με τους άλλους. Η σύνοδος με τον Χείρωνα σε καλεί να αφήσεις πίσω παλιές κακές αναμνήσεις και να εξισορροπήσεις τις εντάσεις που μπορεί να υπήρχαν σε προσωπικές ή κοινές υποθέσεις. Είναι η στιγμή να ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου και να διεκδικήσεις ό,τι σου ανήκει, τόσο συναισθηματικά όσο και πρακτικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εξετάζεις τις βαθύτερες ανάγκες σου στα ερωτικά, αναζητώντας μεγαλύτερη ένταση ή πάθος. Η μέρα προσφέρεται για βαθιά εσωτερική εργασία και προσεκτικές επιλογές, ώστε να είναι πιο κατάλληλες οι επόμενες κινήσεις σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα επιδιώξεις στα οικονομικά και τα επαγγελματικά να προστατεύσεις τα συμφέροντά σου ή να βρεις τη θέση σου σε μια ομάδα, αλλά πρόσεξε να μην αφήσεις τον θυμό να κυριαρχήσει στις αποφάσεις σου.

ΖΥΓΟΣ.

Γενικά

Η Πανσέληνος, σήμερα Πέμπτη, στον Κριό φωτίζει τις σχέσεις σου, Ζυγέ, φέρνοντας στην επιφάνεια την ανάγκη για ισορροπία και αμοιβαιότητα. Η σύνοδος με τον Χείρωνα σε καλεί να επουλώσεις πληγές σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις, βοηθώντας σε να δεις τα πράγματα πιο καθαρά και να συγχωρήσεις. Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις βαθύτερα θέματα που δεν έχεις λύσει, αλλά αυτή είναι η στιγμή να επαναφέρεις την ισορροπία στις σχέσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, οι εντάσεις μπορεί να φέρουν αναζωογόνηση, καθώς η επικοινωνία βελτιώνεται μετά από μια έντονη συζήτηση. Είναι μια στιγμή καθαρότητας, όπου μπορείς να επαναπροσδιορίσεις τι θέλεις από τις σχέσεις ή επαφές σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι έτοιμος να διεκδικήσεις όσα σου αντιστοιχούν στα οικονομικά και τα επαγγελματικά, αλλά πρόσεξε μην γίνεις πολύ επιθετικός. Η μέρα σε καλεί να κρατήσεις μια ισορροπημένη στάση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.

Γενικά

Η Πανσέληνος στον Κριό, σήμερα Πέμπτη, φέρνει μια ένταση στην καθημερινότητά σου, Σκορπιέ, καθώς προσπαθείς να διαχειριστείς τις υποχρεώσεις σου και να διατηρήσεις την ισορροπία. Η σύνοδος με τον Χείρωνα σε ωθεί να κοιτάξεις τις συνήθειές σου και πώς αυτές επηρεάζουν την υγεία και την ευημερία σου. Ίσως ήρθε η ώρα να αφήσεις πίσω παλιές συνήθειες που δεν σου προσφέρουν πλέον τίποτα και να υιοθετήσεις νέες, πιο υγιείς πρακτικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου και στην προσωπική σου φροντίδα, Προσπαθείς να ενδυναμώσεις το σώμα και το μυαλό σου, ώστε να προχωρήσεις με περισσότερη ενέργεια και αυτοπεποίθηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Υπάρχει μια αίσθηση, στα επαγγελματικά, ότι κάτι πρέπει να αλλάξει, όμως οι συγκρούσεις δεν είναι πάντα η απάντηση. Βρες έναν πιο ήρεμο τρόπο να επιλύσεις τις διαφωνίες και να προστατεύσεις την ψυχολογία σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ.

Γενικά

Σήμερα Πέμπτη, η Πανσέληνος στον Κριό φέρνει πάθος και δημιουργικότητα στην επιφάνεια, Τοξότη, γεμίζοντάς σε με έμπνευση για να κυνηγήσεις τα όνειρά σου. Η σύνοδος με τον Χείρωνα σου δίνει τη δυνατότητα να επουλώσεις παλιές συναισθηματικές πληγές, ιδιαίτερα αν σχετίζονται με την προσωπική σου έκφραση ή σχέσεις από το παρελθόν. Είναι η στιγμή να επανασυνδεθείς με τα πάθη σου και να βρεις νέους τρόπους να εκφραστείς δημιουργικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το τετράγωνο με τον Άρη φέρνει ένταση στις σχέσεις σου, ειδικά αν πρόκειται για ερωτικά θέματα. Η επιθυμία σου να διεκδικήσεις το πάθος και την αγάπη μπορεί να φέρει συγκρούσεις αν δεν είσαι προσεκτικός. Πρόσεξε να μην αφήσεις την ορμή να σε οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις, αλλά να αναζητήσεις τρόπους να συνδεθείς βαθύτερα με τους άλλους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά, αυτή η Πανσέληνος σε ωθεί να αναδείξεις τα ταλέντα σου και να δείξεις στον κόσμο τι μπορείς να πετύχεις. Η δημιουργικότητά σου φτάνει σε νέα επίπεδα, ενώ στα αισθηματικά, οι σχέσεις σου παίρνουν φωτιά, με έντονα συναισθήματα και πάθος να κυριαρχούν. Είναι η στιγμή να αφεθείς στην ενέργεια της ημέρας και να ζήσεις τη ζωή με πάθος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.

Γενικά

Η Πανσέληνος στον Κριό, Αιγόκερε, φέρνει ένταση στο οικογενειακό περιβάλλον, σήμερα Πέμπτη, φέρνοντας στο φως θέματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή και την ασφάλειά σου. Η φύση της σου προσφέρει την ευκαιρία να ξεπεράσεις ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι ή τις οικογενειακές σχέσεις. Το αστρολογικό τοπίο θα σε βοηθήσει να βρεις νέους τρόπους να χτίσεις γερές βάσεις, τόσο συναισθηματικά όσο και πρακτικά. Από την άλλη θα παρατηρήσεις μία εχθρότητα ή ανταγωνισμό από σημαντικά για εσένα πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πρόσεξε να μην αφήσεις τον θυμό να κυριαρχήσει και ‘απειλήσει’ την ερωτική σου ζωή και προσπάθησε να λύσεις τις διαφορές με ηρεμία και κατανόηση. Η Πέμπτη ζητά από εσένα να βρεις ισορροπία ανάμεσα στην καριέρα και την προσωπική σου ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θέλεις να κάνεις μια παύση και να επανεξετάσεις τις επιλογές σου, γιατί σε κουράζει η μη υποστηρικτική στάση κάποιων ανταγωνιστών ή συναδέλφων σου.. Μην φοβάσαι να βάλεις όρια, ώστε να μπορέσεις να διατηρήσεις την ηρεμία σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα Πέμπτη η Πανσέληνος στον Κριό φέρνει μια ένταση στις επικοινωνίες σου, Υδροχόε, καθώς προσπαθείς να εκφράσεις τις σκέψεις και τις ιδέες σου με καθαρότητα. Η σύνοδος με τον Χείρωνα σε καλεί να επουλώσεις παλιές πληγές που μπορεί να αφορούν τον τρόπο που επικοινωνείς ή που αντιλαμβάνεσαι τον κόσμο γύρω σου. Αυτή η Πανσέληνος σε βοηθά να βρεις τη φωνή σου και να εκφραστείς με περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι καθημερινότητά σου είναι γεμάτη υποχρεώσεις στερώντας την ελευθερία να ασχοληθείς με τον ερωτικό σου κόσμο και να νιώσεις χαρά και ικανοποίηση. Το κλειδί είναι η επικοινωνία, ώστε να σε καταλάβει το αγαπημένο σου πρόσωπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις ευκαιρίες για να δείξεις τις δεξιότητές σου στην επικοινωνία, καθώς και να προχωρήσεις σε συμφωνίες ή νέες επαγγελματικές συνεργασίες. Είναι η κατάλληλη στιγμή να διεκδικήσεις αυτό που θέλεις, αλλά με ηρεμία και διπλωματία.

ΙΧΘΥΣ.

Γενικά

Ιχθύ μου, η Πανσέληνος στον Κριό σήμερα Πέμπτη φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν την οικονομική σου κατάσταση, Ιχθύ, αλλά και την αξία που δίνεις στον εαυτό σου. Η σύνοδος με τον Χείρωνα σε βοηθά να επουλώσεις παλιές πληγές που μπορεί να σχετίζονται με τα οικονομικά ή με την αυτοεκτίμησή σου. Είναι η στιγμή να δεις πώς μπορείς να διαχειριστείς καλύτερα τα οικονομικά σου και να ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου χαρακτηρίζονται από έντονα συναισθήματα και λίμπιντο, επιτρέποντάς σου να βιώσεις έντονες στιγμές με τη σχέση σου ή ένα νέο πρόσωπο που σε εντυπωσιάζει, Οι αυξομειώσεις της αυτοεκτίμησής σου θα φέρουν δυσκολίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η μέρα σε ωθεί να βάλεις τάξη στα οικονομικά σου και να εξετάσεις πώς μπορείς να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση. Θα χρειαστεί να δώσεις προτεραιότητα σε ό,τι σε κάνει να νιώθεις ασφαλής, τόσο συναισθηματικά όσο και πρακτικά.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *