ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 22 Οκτωβρίου

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 22 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ.

Γενικά

Τρίτη σήμερα, Κριέ, όπου δύο σημαντικές όψεις κορυφώνονται μέσα στην ημέρα, δίνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο και συνάμα η σκληρή όψη του Ήλιου με τον Άρη σε καλούν να αφήσεις στην άκρη τα σκληρά λόγια και την αυστηρή λογική. Θα ειπωθούν άσχημες κουβέντες στο άμεσο περιβάλλον σου κι εσύ καλείσαι να κάνεις το ‘διαιτητή’. Τα καλά νέα αφορούν τα οικονομικά σου, όπου μπορείς να βρεις λύσεις μέσα από αποφασιστικά βήματα και στρατηγικές κινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου δεν είναι ο τομέα που σε βοηθά σήμερα. Αντίθετα, είτε κάνεις μία νέα προσέγγιση στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ερωτικά είτε ξεκινήσεις μία κουβέντα με το ταίρι σου, οι εντάσεις καραδοκούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Υπάρχει εύνοια στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου που πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία, αφήνοντας τους εγωισμούς στην άκρη. Οι συνεργασίες σου θα παίξουν κομβικό ρόλο στην πρόοδο και αναγνώρισή σου.

ΤΑΥΡΟΣ.

Γενικά

Σήμερα, Ταύρε μου Τρίτη, με δύο όψεις να κορυφώνονται, μία εύκολη και μία προκλητική, να προσφέρουν αλατοπίπερο στην ημέρα σου. Ο Ερμής με τον Κρόνο συνεργάζονται αρμονικά και σου επιτρέπουν να βάλεις προσεκτική δομή στον τρόπο που επικοινωνείς με τους άλλους. Η επιθυμία σου για επέκταση βρίσκει τις μικρές σου συνήθειες και νιώθεις νικητής. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα σε κινητοποιεί να επιβληθείς, όμως, σε τρίτους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα ερωτικά υπάρχουν οι δυνατότητες να γνωρίσεις καινούριο κόσμο όπου ανάμεσά τους να υπάρχουν πρόσωπα σου σε ενθουσιάζουν και κινούν το ενδιαφέρον. Αντίστοιχα, αν έχεις δεσμό, απόφυγε τις τάσεις ελέγχου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά καταφεύγεις σε ασυνήθιστες μεθόδους για να προοδεύσεις και αναγνωριστείς. Νιώθεις την ανάγκη να ξεχωρίσεις και να δείξεις την μοναδικότητά σου, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ρισκάρεις και να ακολουθήσεις νέες διαδρομές.

ΔΙΔΥΜΟΣ.

Γενικά

Δίδυμε, σήμερα Τρίτη το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα είναι υπεύθυνο για μερικές εντάσεις στα αισθηματικά σου. Η λίμπιντό σου είναι μία πάνω μία κάτω και σου προκαλεί ανασφάλειες. Ευτυχώς, το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο σου επιτρέπει να επικοινωνήσεις ψύχραιμα και τελικά να βρεις μία λύση σε όσα σε προβληματίζουν. Η μεγαλύτερη εύνοια αφορά τα επαγγελματικά σου, ενώ η προσωπική σου ζωή απαιτεί ιδιαίτερα λεπτή μεταχείριση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου διακρίνονται από ίντριγκα, τάσεις ζηλοτυπίας και θα πρέπει να υιοθετήσεις την προσέγγιση του ανοικτού διαλόγου με το πρόσωπο που προσεγγίζεις ή το άλλο σου μισό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά η κατάσταση είναι λίγο καλύτερη, όπου η θετική όψη της ημέρας σε βοηθά να σκεφτείς μεθοδικά και να εντοπίσεις λύσεις που θα σε καταστήσουν πιο παραγωγικό κι αποτελεσματικό

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.

Γενικά

Αγαπημένε Καρκίνε, η Τρίτη ξεκινά με έντονη ενέργεια, καθώς οι όψεις της ημέρας φέρνουν στο προσκήνιο τις σχέσεις και τις βαθύτερες ανάγκες σου. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα δημιουργεί μια αίσθηση πίεσης και έντασης, ειδικά σε θέματα που αφορούν τις πιο σημαντικές σχέσεις σου. Πρόσεξε την παρόρμηση να εμπλακείς σε συγκρούσεις που θα μπορούσαν να κλιμακωθούν. Ωστόσο, το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο έρχεται σαν ανάσα σταθερότητας και λογικής.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αντιμετωπίζεις τις προκλήσεις με ψυχραιμία εντοπίζοντας λύσεις μέσα από σοβαρές και ώριμες συζητήσεις. Στα ερωτικά, μπορείς να χτίσεις σταθερές βάσεις για το μέλλον, με ένα νέο πρόσωπο ή το άλλο σου μισό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η σταθερή επικοινωνία με τους συναδέλφους σου και η υπομονή θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τις δυσκολίες, ενισχύοντας τη συνεργασία σας. Η Τρίτη, δίνει την ευκαιρία να βάλεις τάξη σε ό,τι σε προβληματίζει και να προχωρήσεις με σιγουριά.

ΛΕΩΝ.

Γενικά

Αγαπημένε Λέοντα, η Τρίτη φέρνει στο προσκήνιο έντονες συναισθηματικές δυναμικές που θα ταρακουνήσουν τις προσωπικές σου σχέσεις. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα δημιουργεί μια αίσθηση ελέγχου και περιορισμού, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τις σχέσεις σου με τους άλλους. Παρά τις εντάσεις, το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο φέρνει μια αίσθηση σταθερότητας και οργάνωσης στα επαγγελματικά σου. Σήμερα, μπορείς να κάνεις βήματα που θα ενισχύσουν τη θέση σου και να επικοινωνήσεις με ηρεμία και σύνεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά μοιάζει σα να σου επιβάλλουν τις δικές τους απόψεις ή ότι οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας πιέζουν περισσότερο από ό,τι αντέχεις. Πρόσεξε την παρόρμηση να εμπλακείς σε συγκρούσεις που θα μπορούσαν να βγουν εκτός ελέγχου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι ιδέες σου βρίσκουν γόνιμο έδαφος και η επαγγελματική σοβαρότητα που επιδεικνύεις κερδίζει την εμπιστοσύνη των άλλων. Είναι η κατάλληλη στιγμή να χτίσεις σταθερές βάσεις για τα μελλοντικά οικονομικά σου σχέδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, η Τρίτη ξεδιπλώνει δυναμικές καταστάσεις, καθώς οι πλανητικές όψεις σου δίνουν μια αίσθηση ότι πρέπει να αντιμετωπίσεις βαθιά συναισθηματικά και προσωπικά ζητήματα. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα δημιουργεί ένταση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, κάνοντας σε να νιώσεις ότι κάποια πράγματα σε πιέζουν ή περιορίζουν. Παρά τις εντάσεις, το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο σου χαρίζει διαύγεια και σταθερότητα, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να διαχειριστείς τα επαγγελματικά σου με ακρίβεια και συνέπεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά, η λογική και η πρακτικότητα κυριαρχούν, και μπορείς να δεις ξεκάθαρα ποιες αποφάσεις θα σε οδηγήσουν σε μεγαλύτερη σταθερότητα. Οι συνομιλίες και οι συνεργασίες αποδεικνύονται ωφέλιμες, καθώς η σοβαρότητα που δείχνεις εκτιμάται από τους άλλους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα αισθηματικά, οι απαιτήσεις της ημέρας μπορεί να προκαλέσουν κάποια πίεση ή απογοήτευση, ειδικά αν νιώθεις ότι δεν μπορείς να βρεις την ισορροπία που χρειάζεσαι. Ωστόσο, με ψυχραιμία και ώριμη προσέγγιση, μπορείς να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες.

ΖΥΓΟΣ.

Γενικά

Αγαπημένε μου Ζυγέ, η Τρίτη αναμένεται γεμάτη ένταση, καθώς το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα σου δημιουργεί την αίσθηση ότι οι προσωπικές και οικογενειακές σχέσεις βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο. Ωστόσο, το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο φέρνει ισορροπία και σταθερότητα στις συζητήσεις σου. Είσαι σε θέση να προσεγγίσεις τα επαγγελματικά σου με σοβαρότητα και ακρίβεια, και να διαχειριστείς τις υποχρεώσεις σου με αποτελεσματικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι επαγγελματικές συνεργασίες και οι συζητήσεις που κάνεις μπορούν να ανοίξουν νέες πόρτες και να δημιουργήσουν τις συνθήκες για μελλοντική επιτυχία. Ο τρόπος που επικοινωνείς τις ιδέες σου εκτιμάται και σε βοηθά να εδραιώσεις τη θέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα αισθηματικά, η ημέρα απαιτεί προσοχή και ευαισθησία, καθώς οι εντάσεις μπορεί να σε κάνουν να νιώσεις ανασφάλεια. Ωστόσο, η σταθερή και σοβαρή προσέγγιση θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες με ψυχραιμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.

Γενικά

Αγαπημένε Σκορπιέ, η Τρίτη φέρνει έντονες συναισθηματικές διακυμάνσεις, καθώς το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα αναδεικνύει τις πιο βαθιές σου ανασφάλειες και επιθυμίες. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να προσπαθήσεις να μην εμπλακείς σε παιχνίδια εξουσίας. Παρά την ένταση, το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο σου δίνει τη δυνατότητα να σταθεροποιήσεις τα επαγγελματικά σου και να δώσεις λύσεις σε πρακτικά ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι ερωτικές εντάσεις μπορεί να προκαλέσουν κάποιες παρεξηγήσεις ή συγκρούσεις με τον σύντροφό σου. Προσπάθησε να αποφύγεις τις ακραίες αντιδράσεις και να επικοινωνήσεις με ηρεμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επικοινωνιακές σου δεξιότητες είναι ισχυρές και μπορείς να μιλήσεις με ωριμότητα και σοβαρότητα στα επαγγελματικά, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των συνεργατών σου. Κάνεις μακροπρόθεσμα σχέδια και να βάλεις σε τάξη τις υποχρεώσεις σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ.

Γενικά

Τοξότη, σήμερα η Τρίτη με το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα σου προκαλεί εσωτερικές εντάσεις, ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν τα προσωπικά και τα υλικά σου κεκτημένα. Μπορεί να νιώσεις πίεση, είτε από εξωτερικούς παράγοντες είτε από τις δικές σου ανασφάλειες. Ευτυχώς, το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο λειτουργεί σαν σταθεροποιητικός παράγοντας, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να αντιμετωπίσεις τα επαγγελματικά και πρακτικά ζητήματα με σοβαρότητα και ωριμότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, νιώθεις πίεση ή ανασφάλεια, αλλά το κλειδί είναι η σταθερή επικοινωνία. Χρησιμοποίησε τη λογική και την κατανόηση για να αποφύγεις παρεξηγήσεις και να δημιουργήσεις έναν χώρο ασφάλειας στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η οργανωτική σου ικανότητα και η ψυχραιμία σου σε βοηθούν να προχωρήσεις σταθερά προς τους επαγγελματικούς στόχους σου. Επικοινωνείς με συνεργάτες ή ανωτέρους, και μία συζήτηση θα ανοίξει δρόμους για μακροπρόθεσμες επιτυχίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.

Γενικά

Σήμερα Αιγόκερε, η Τρίτη δοκιμάζει την υπομονή και την αντοχή σου. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα αναδεικνύει ζητήματα εξουσίας και ελέγχου, κυρίως στα εργασιακά. Μπορεί να αισθανθείς ότι κάποιοι προσπαθούν να σου επιβάλλουν τις απόψεις τους ή ότι τα βαθύτερα συναισθήματά σου βγαίνουν στην επιφάνεια με τρόπους που δυσκολεύεσαι να ελέγξεις. Παρά την ένταση, το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο είναι το δώρο της ημέρας, καθώς σου δίνει τη δυνατότητα να χειριστείς τα επαγγελματικά και πρακτικά σου ζητήματα με σοβαρότητα και συνέπεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι εντάσεις προκύπτουν από βαθύτερα συναισθήματα ή παλαιές ανασφάλειες και θέτουν σε κρίση την εικόνα ή το δεσμό σου. Εάν παραμείνεις ψύχραιμος και ανοιχτός, μπορείς να βρεις λύσεις που θα ενισχύσουν τον δεσμό σου μακροπρόθεσμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι αποφάσεις των επαγγελματικών και οικονομικών σου χαρακτηρίζονται από σταθερότητα και πρόοδο, ενώ η επικοινωνία με τους συναδέλφους σου ή τους ανωτέρους σου είναι ξεκάθαρη και εποικοδομητική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.

Γενικά

Αγαπημένε Υδροχόε, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, σήμερα Τρίτη, σε ωθεί να αναλογιστείς βαθύτερα ζητήματα ελέγχου και ισορροπίας στη ζωή σου, ενώ η ιδεολογία σου τίθεται σε κρίση. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο λειτουργεί σαν σταθερός άξονας για εσένα, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να προχωρήσεις με ψυχραιμία στα επαγγελματικά σου και να επικεντρωθείς στην επίτευξη των στόχων σου. Τα οικονομικά σου σημειώνουν μικρή μα σταθερή άνοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα. Θα χρειαστεί να δουλέψεις στην αυτοεκτίμησή σου, γιατί τα λεγόμενα τρίτων τσαλακώνουν πανεύκολα τον εγωισμό σου με αποτέλεσμα να καβγαδίζεις για τα πάντα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η λογική σου και η αίσθηση υπευθυνότητας είναι ισχυρές, βοηθώντας σε να πάρεις αποφάσεις που θα σταθεροποιήσουν τα επαγγελματικά σου. Εκμεταλλεύσου αυτή την ευνοϊκή όψη για να χτίσεις μακροπρόθεσμα σχέδια που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.

ΙΧΘΥΣ.

Γενικά

Ιχθύ, σήμερα η Τρίτη σε ωθεί να αναμετρηθείς με βαθιά, κρυμμένα συναισθήματα, καθώς το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα φέρνει στην επιφάνεια τις αμφιβολίες και τις ανασφάλειές σου. Τα οικονομικά αποτελούν έναν από τους κύριους τομείς που σε ανησυχούν, αλλά το τρίγωνο του Κρόνου με τον Ερμή είναι υπεύθυνο για τις διεξόδους που θα σκεφτείς. Η γνώση είναι δύναμη και η αισιοδοξία αποτελεσματικό ‘φάρμακο’ στις δυσκολίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά το τοπίο είναι θολό κι εσύ παραμένεις πολύ αυστηρός με τον εαυτό σου. Είσαι αυτός που θα έπρεπε να σε αγαπάει πρώτος, ώστε να μην βασίζεις την αξία σου στην αποδοχή τρίτων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οργανώνεις καλύτερα τη δουλειά σου και βάζεις τάξη στις υποχρεώσεις σου. Οι αποφάσεις που θα πάρεις στα επαγγελματικά και τα οικονομικά μπορούν να έχουν μακροπρόθεσμα οφέλη, καθώς η προσέγγισή σου είναι σοβαρή και προσεκτική.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *