ΤΟΠΙΚΑ posted by

Αναγνώστρια: “Είμαι 67 ετών και είμαι θύμα της κακοτεχνίας των δρόμων του δήμου Αλεξάνδρειας”

Αναγνώστρια: “Είμαι 67 ετών και είμαι θύμα της κακοτεχνίας των δρόμων του δήμου Αλεξάνδρειας”

Είμαι 67 ετών και είμαι θύμα κακοτεχνίας των δρόμων του δήμου μας.

Την Τρίτη 15/10 στις 10:00 επί της Σοφοκλή Βενιζέλου 27 (μεταξύ των οδών Βετσοπούλου και Γρ. Λαμπράκη)

Κατέβηκα από το επιβατικό (opel vectra, χαμηλό αμάξωμα) του συζύγου μου, φορώντας μαλακά αθλητικά παπούτσια. Στο τρίτο βήμα παραπάτησα επί του οδοστρώματος και έπεσα. Ο δρόμος εκεί είναι κατασκευασμένος από λίθινους κυβίσκους, τοποθετημένους με απόσταση μεταξύ τους, που όμως έχει μεγαλώσει λόγω καθίζησης. Επιπλέον το τμήμα που έρχεται σε επαφή με το πόδι είναι καμπυλό και λείο δηλαδή ιδιαίτερα ολισθηρό και ανισοϋψής.

Η πτώση μου, προκάλεσε βαθιές εκδορές και μώλωπές στη μύτη το πηγούνι και το μάτι μου ενώ το κάτω χείλος μου σκίστηκε. Το πιο σημαντικό είναι πως στη προσπάθεια μου να προστατευθώ από τη πτώση στηρίχτηκε στο δεξί μου χέρι το οποίο υπέστη κάταγμα στο καρπό.

Ο σύζυγος μου, διερχόμενοι συμπολίτες με βοήθησαν να σηκωθώ να μπω στο αυτοκίνητο του συζύγου μου ώστε να πάω στο Κ.Υ. Αλεξάνδρειας.

Εκεί μου παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες έκανα ακτινογραφία μύτης και δεξιού άνω άκρου όπου διαπιστώθηκε το κάταγμα στο καρπό. Με παρέπεμψαν σε ορθοπεδικό. Αποφάσισα να πάω σε ιδιώτη για να αποφύγω τη ταλαιπωρία του νοσοκομείου. Οι δύο πρώτοι γνωστοί μου ορθοπεδικοί δεν είχαν ιατρείο την Τρίτη. Ο ορθοπεδικός Ιωάννης Χύτας που με εξέτασε μου σύστησε σε ότι αφορά το κάταγμα, αρχικά ένα μήνα πλήρη ακινησία του καρπού σε γύψο ή νάρθηκα και επανεξέταση…

Έτσι λοιπόν με υπαιτιότητα του δήμου μας δεν μπορώ να αυτοεξυπηρετηθώ τώρα και δε ξέρω για πόσο ακόμα.

Αναγνώστρια

4 Comments

  • Ας βάλουν άσφαλτο όπως παλιά να βρούμε την υγεία μας.κινδυνος για την υγεία μας και χαλάμε και τα αυτοκίνητα μας από τους δρόμους Βουλγαρίας.

  • Μην απελπιζεστε, θα πατήσουμε το κουμπί και μαζί θα αλλάξουμε, προς το παρόν μία γιορτή της πίτας ίσως ίσως και η Έφη Θώδη θα απαλύνουν τον πόνο σας μαζί με τα γλυκά αδέσποτα συντροφιά!!! Ζήτω ο γίδας ζήτω το διπλό παρκάρισμα στην Βετσοπούλου, ζήτω τα καινούργια μας έπιπλα!!!!

  • Δίκιο έχετε δεν είναι καλοί οι δρόμοι και συμφωνώ απόλυτα… Αλλά και εσείς μπορείτε να κρατάτε και ένα μπαστούνι για στήριξη ώστε να μην έχετε τέτοια ατυχήματα δεν είναι κακό ούτε ντροπή.

  • Τραγικό, εκτός από τους υπερήλικες κινδυνεύουν και μικρά παιδιά και νεότεροι. Αν έχεις το παραμικρό πρόβλημα υγείας υποφέρεις και να περπατήσεις αλλά και από το τράνταγμα του αυτοκινήτου, και είναι αδύνατο να βρείς και να παρκάρεις ούτε φυσικά να σταματήσει ο οδηγός για να κατέβει το άτομο που έχει πρόβλημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *