ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ: ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Την ισοπαλία 2-2 απέσπασε ο Πάοκ Αλεξάνδρειας στην έδρα του Εθνικού Βατερού. Το παιχνίδι έγινε κάτω από χιόνι το οποίο μετά την λήξη της αναμέτρησης έστρωσε το γήπεδο. Το παιχνίδι ξεκίνησε με 15 λεπτά καθυστέρηση λόγω καθυστερημένης άφιξης του γιατρού του αγώνα. 
Διαβάστε το ρεπορτάζ: 

  Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος ωστόσο δεν μπορούσε να πετύχει το γκολ όπως και στο ξεκίνημα του 2ου. Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου ίσχυσε για ακόμα μία φορά και αυτοί που προηγήθηκαν στο σκορ ήταν οι γηπεδούχοι στο 54′ με κεφαλιά του Νίκου Ζηνόβιου. Στο 60′ ο Παναγιώτης Κίτσας έφερε το παιχνίδι στα ίσα όταν ευστόχησε στο πέναλτι που ανέλαβε να εκτελέσει (1-1). Ο Φωτιάδης του Βατερού έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους γηπεδούχους αλλά ένα λεπτό πριν από την λήξη του αγώνα ο Μπουκλάς ισοφάρισε για την ομάδα του Πασχάλη Μπρατάνη (2-2). 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ : Ζηνόβιος Στ., Ουνγιαλίδης, Τσιούκρας,Ζερβανταρίδης, Καλλιανίδης, Φωτιάδης, Μετικάνος, Τσαλίδης (75’ Μαντζώλας) Πελέκας,Θεωδωρίδης Μ (80’ Ρέββας), Ζηνόβιος Ν.
ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Θεοδώρου,Ε. Κίτσας του Δ.,  Ε. Κίτσας του Π., Π. Κίτσας, Ν. Τζέπης, Χαρισούδης (46’ Παπατούκας/80 Μπουκλάς), Χ.. Κίτσας, Ζαχαριουδάκης, Αθ. Κίτσας, Χουρσουζίδης, Χ. Τζέπης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *