ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΥΡΤΖΗΣ

Όπως είχαμε γράψει και το πρωί ο μέχρι πρότινος πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Γιάννης Γκιουρτζής θα παραιτηθεί από την θέση του (διαβάστε τους λόγους ΕΔΩ. Σε αποκλειστικότητα σας εξασφαλίσαμε ολόκληρο το κείμενο της παραίτησής του: 
κ. Δήμαρχε
κ.κ. Δημοτικοί σύμβουλοι

Με την παρούσα επιστολή μου, σας ανακοινώνω ότι αποχωρώ από την θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας, λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων. 
Ο “Καλλικράτης” δημιούργησε μεγάλους σε έκταση και πληθυσμό Δήμους όπως επίσης και τεράστιες υποχρεώσεις εκ μέρους των αιρετών που ασκούν διοίκηση. 
Επειδή για το έτος 2012 οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν να ασχοληθώ με τα του Δήμου και επιπλέον η προσοχή και ο χρόνος μου θα είναι ελλιπής ως προς την εκπλήρωση των καθηκόντων μου παίρνω την απόφαση αυτή. 
Διαβάστε τη συνέχεια: 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου πρέπει και πιστεύω, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα διαπιστώσεις μου να είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, διότι και οι συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων είναι πολύ συχνές, αλλά και διότι λαμβάνοντας αντιμισθία, πρέπει να βρίσκεται καθημερινά και πάρα πολλές ώρες στο Δημαρχείο. 
Γιαυτό τον λόγο και μόνο αποχωρώ. 
Θα παραμείνω Δημοτικός Σύμβουλος θέλοντας να βοηθήσω το έργο Δημοτικής Αρχής να πραγματοποιήσει τις υποσχέσεις που έδωσε στους πολίτες του Δήμου Αλεξάνδρειας.
Παραμένω ενεργός στην πολιτική ζωή του τόπου μου τιμώντας την ψήφο που μου έδωσαν οι συμπολίτες μου. 
Δεν χρειάζεται να είναι κανείς Αντιδήμαρχος ή Πρόεδρος, και να “δένεται” με την καρέκλα, για να βοηθήσει τον τόπο που αγαπά. 
Τελειώνοντας, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους της Συμπολίτευσης και της Αντιπολίτευσης, καθώς και όλο το προσωπικό του Δήμου που βοήθησαν στο να επιτελώ αξιοπρεπώς το λειτούργημα αυτό, ιδιαίτερα όμως θέλω να ευχαριστήσω το Δήμαρχο Αλεξάνδρειας κ. Φώτιο Δημητριάδη, που με πρότεινε για την θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου στον τεράστιο αυτό νεοσύστατο Δήμο και να γνωρίζει ότι θα συμπορευτούμε μαζί ως το τέλος, δημιουργώντας όλες εκείνες τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο μέλλον δικό μας αλλά και των παιδιών μας. 
Με τιμή 
Ιωάννης Γκιουρτζής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *