ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΤΟ 1ο ΚΑΙ ΤΟ 2ο ΛΥΚΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

 Χτες μετά την πρώτη απόφαση για την λειτουργία των σχολείων του δήμου Αλεξάνδρειας είχαμε επισκεφτεί το 2ο Λύκειο Αλεξάνδρειας και σας μεταφέραμε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το σχολείο (δείτε ΕΔΩ). 
Σήμερα πριν βγει η απόφαση του δημάρχου επισκεφτήκαμε εκ νέου το 2ο Γυμνάσιο – Λύκειο και όπως θα δείτε και στο φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί αρκετοί χώροι…

έχουν καθαριστεί για να μπορέσει να γίνει η πρόσβαση από τους μαθητές στις τάξεις και γενικώς στον χώρο του κτιρίου. Σε καλύτερη κατάσταση βρίσκεται όπως θα δείτε το 1ο Γυμνάσιο  – Λύκειο όπου και εκεί έχουν καθαριστεί πολλοί χώροι και η πρόσβαση στα κτίρια είναι εύκολη. Μάλιστα συναντήσαμε 2 μαθητές που περνούσαν έξω από το 1ο Γυμνάσιο – Λύκειο και ζητήσαμε την άποψή τους για το αν οι εξωτερικοί χώροι είναι  καθαροί από χιόνι για να λειτουργήσουν τα σχολεία και πήραμε  (προς έκπληξή μας η αλήθεια είναι) την απάντηση πως ναι μπορούν να λειτουργήσουν. Το μοναδικό θέμα που υπάρχει και “παίζει” από νωρίς είναι η παγωνιά στη διάρκεια της νύχτας. Τα  νερά από το λιώσιμο του χιονιού στη διάρκεια της ημέρας αν παγώσουν τη νύχτα μπορεί να γίνουν επικίνδυνα για τους μαθητές. Αναμένουμε την απόφαση του δημάρχου. Δείτε τις εικόνες του Αλεξάνδρεια-Γιδάς πριν από λίγο: 

2ο Γυμνάσιο – Λύκειο: 

1ο Γυμνάσιο – Λύκειο: 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *