ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΒΙΝΤΕΟ: ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ANONYMOUS ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Νέο διαδικτυακό μήνυμα, με το οποίο αναλαμβάνουν την ευθύνη για τις κυβερνοεπιθέσεις σε ιστοσελίδες της ελληνικής κυβέρνησης, υπουργείων, της Αστυνομίας, του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, και προειδοποιούν για συνέχιση των επιθέσεων, απέστειλε η ομάδα hackers Anonymous.
Στο βίντεο, όπου ακούγεται μία τεχνικά αλλοιωμένη φωνή, στο…
ύφος του V στην ταινία “V for Vendetta”, οι Anonymous καταγράφουν τις πολιτικές τους θέσεις- εν είδει προκήρυξης- και προειδοποιούν την ελληνική κυβέρνηση ότι θα συνεχίσουν τις ηλεκτρονικές επιθέσεις, χωρίς να σταματήσουν έως ότου οι άνθρωποι να πάρουν αυτό που θέλουν. 

Σημειώνουν μάλιστα ότι η ελληνική κυβέρνηση θα πέσει, όπως και η Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ υπόσχονται ότι θα βρεθούν δίπλα στον ελληνικό λαό.


“Πολίτες της Ελλάδας, 

Είμαστε οι Ανώνυμοι. 

Παρακολουθούμε τα γεγονότα που σημειώνονται στην Αθήνα και έχουμε ανάμεικτα συναισθήματα. Νιώθουμε θλίψη από την καταστροφή και τα συντρίμμια που η αντίδραση του κόσμου άφησε πίσω της. Ωστόσο δηλώνουμε και τη συμπάθεια μας. 

Η κυβέρνηση έχει αγνοήσει τα αιτήματα του κόσμου πολλές φορές. Έχει αρνηθεί να ακούσει τους πολίτες της και γι’ αυτό το λόγο στεκόμαστε στο πλευρό τους. Έχουμε νιώσει τον πόνο και τις δυσκολίες τους. Δεν μπορούμε απλώς να παρακολουθούμε, την ώρα που οι άνθρωποι καταπιέζονται από τα μέτρα λιτότητας που δεν θα τους ωφελήσουν μακροπρόθεσμα. 

Για το λόγο αυτό στεκόμαστε απέναντι από την ελληνική κυβέρνηση. Την έχουμε προειδοποιήσει πολλές φορές να σταματήσει τις πράξεις της εναντίον των πολιτών. Την έχουμε προειδοποιήσει να σταματήσει την επιβολή μέτρων που πλήττουν τη μεσαία και κατώτερη τάξη. Δεν ανταποκρίθηκε. 

Οι πράξεις μας είναι το αποτέλεσμα της μη ανταπόκρισης της. Δεν οργανώσαμε σε καμία περίπτωση εμείς τα επεισόδια. Το μόνο που κάναμε ήταν να γνωστοποιήσουμε την αποτυχία της κυβέρνησης να απαντήσει στις ανάγκες του λαού. 

Οι Ανώνυμοι συνεχίζουν τις επιθέσεις τους εναντίον της ελληνικής κυβέρνησης, και δεν θα σταματήσουν έως ότου οι πολίτες πάρουν αυτό που θέλουν. Αν δεν γίνει αυτό, η ελληνική κυβέρνηση θα καταρρεύσει.

Αυτό αποτελεί προειδοποίηση και για όλους τους εταίρους στην ΕΕ. Η Ιταλία, η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Βρετανία, η Πολωνία και άλλες χώρες θα υποφέρουν την ίδια μοίρα με αυτή της Ελλάδας. 

Όλοι έχετε προειδοποιηθεί.

Είμαστε οι Ανώνυμοι,
Είμαστε Λεγεώνα,
Δεν συγχωρούμε,
Δεν ξεχνάμε.

Θα σταθούμε στο πλευρό των ελλήνων πολιτών.

Η ελληνική κυβέρνηση έπρεπε να μας περιμένει”.
nooz.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *