ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΑΚΡΙΤΑΣ ΑΧΛΑΔΑΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 2-4 (ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Αλεξάνδρεια μέσα στην Αχλάδα κόντρα στον τοπικό Ακρίτα. Το τελικό 2-4 κρίνεται απολύτως δίκαιο για την ομάδα του Γιάννη Ζαμπρόπουλου. Το πρώτο ημίχρονο ανήκει ολοκληρωτικά στην Αλεξάνδρεια που πέτυχε τρία γκολ και κράτησε το 0 στην άμυνα. Ωστόσο στο 2ο μέρος οι…
πράσινοι “χαλάρωσαν” με τους γηπεδούχους να ανεβάζουν στροφές και να πλησιάζουν μία ανάσα πριν την ισοφάριση. Η Αλεξάνδρεια εγκαίρως αντιλήφθηκε την κρισιμότητα της κατάστασης, πέτυχε ένα 4ο γκολ “καθαρίζοντας” ουσιαστικά το παιχνίδι.
Στο 8′ σουτ του Χαλβατζή θα περάσει πάνω από τα δοκάρια των γηπεδούχων. Πέντε λεπτά αργότερα μετά από την σέντρα του Αβραμίδη ο Πατρίκας με σουτ ανοίγει το σκορ για την Αλεξάνδρεια. Η αντίδραση των γηπεδούχων στο 19′ όταν η μπάλα θα φτάσει στον Κυρκόπουλο που ανενόχλητος θα κάνει το σουτ με την μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια του Λαμπρόπουλου. Ίδια κατάληξη θα έχει και η κεφαλιά του Γεωργόπουλου στο 24′ ύστερα από σέντρα του Δ. Αναστασιάδη. Στο 30′ ο Χαλβατζής με σουτ θα διπλασιάσει τα τέρματα της Αλεξάνδρειας (0-2). Ο ίδιος με κεφαλιά στο 42′ μετά από σέντρα του Ιτούδη θα τριπλασιάσει τα τέρματα της Αλεξάνδρειας (0-3). 
Στο 2ο μέρος οι γηπεδούχοι θα μειώσουν το σκορ στο 50′ όταν ο Βράγκος θα σεντράρει από δύσκολη θέση και ο πεσμένος στο έδαφος Κυρκόπουλος με πλασέ θα γράψει το 1-3. Στο 62′ ο Ντώνος θα εκτελέσει το φάουλ και ο Δ. Αναστασιάδης με ανάποδο ψαλίδι μειώσει ακόμα περισσότερο για τον Ακρίτα (2-3). Η Αλεξάνδρεια θα σφραγίσει τη νίκη της πετυχαίνοντας ακόμα ένα γκολ στο 69′. ο Χαλβατζής έκανε την σέντρα και ο Αβραμίδης έγραψε το τελικό 2-4. 
Πολύ καλή η διαιτησία του Καΐδη από την Κοζάνη και των βοηθών του Τζώρτζου και Τσαλίδου. 
Από την Αλεξάνδρεια ξεχώρισαν οι: Αβραμόπουλος, Ζωγράφος και Χαλβατζής ενώ από τον Ακρίτα οι: Κυρκόπουλος, Γ. Ντώνος και Δ. Αναστασιάδης. 
ΑΚΡΙΤΑΣ ΑΧΛΑΔΑΣ: Δεληναούμ Λαζαρίδης, Δερλής (46’ Βράγκος), Τασσόπουλος, Ζυγομάνης, Σ. Ντώνος, Γεωργόπουλος (46’ Παπασταύρου), Κυρκόπουλος (56’Κλόπτσης), Γ. Ντώνος, Δ. Αναστασιάδης, Π Αναστασιάδης.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Λαμπρόπουλος, Ιτούδης, Αντάμης, Παπαδόπουλος, Πατρίκας, Αβραμόπουλος, Αβραμίδης (79’ Αγγελάκης), Ζωγράφος, Χαλβατζής (90’Μαγκλάρας), Τσαλώνης, Σούρλας (55’ Πιπιλιάρης).

Γ. Ζαμπρόπουλος: “Μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής, επιτέλους επιστρέψαμε στην αγωνιστική δράση. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι και καταφέραμε να τελειώσουμε το ημίχρονο με 0-3 υπέρ μας. Κάπου εκεί όμως οι ποδοσφαιριστές μου επαναπαύτηκαν και βάλαμε την αντίπαλη ομάδα στο παιχνίδι μαζί με το άγχος. Μετά το 65′ όμως αποκτήσαμε και πάλι την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Πετύχαμε ακόμα ένα τέρμα και διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι μέχρι και τέλος του σχετικά εύκολα”. 

Αχλάδα αποστολή: 
Μάκης Σαπουνόπουλος – Ιωάννα Χατζηιωάννου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *