ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ – ΝΑΟΥΣΑ 1-2 (ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Ύστερα από ένα κακό στην μεγαλύτερη διάρκειά του παιχνίδι η Νάουσα κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς που σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα την φέρνουν μόνη πρώτη στην βαθμολογία με 29 βαθμούς. Εύκολα θα μπορούσε να πει κανείς ότι η Νάουσα εφάρμοσε τη γνωστή ρήση «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα». Η εμφάνιση του Σαββάτου όμως στο γήπεδο της Αλεξάνδρειας δεν εμπνέει αισιοδοξία για το δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος εκτός και αν το…
γήπεδο της Αλεξάνδρειας όπως ανέφερε μετά την λήξη του αγώνα ο προπονητής της Β. Αργυρίου δημιουργεί κόμπλεξ στην ομάδα δεδομένου ότι είχε χάσει με μεγάλο σκορ από την Αλεξάνδρεια. Αυτό που θα θυμούνται οι φίλαθλοι του Πάοκ από το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν η φάση του 41’ όταν οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Γ. Αργυρίου και την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Π. Κίτσα (1-0). Άτεχνο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο και από τις δύο ομάδες με πολλά λάθη και χωρίς μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Μοναδική καλή στιγμή για τη Νάουσα στο 17’ ύστερα από κόρνερ που εκτέλεσε ο Καραλιόπουλος η κεφαλιά του Πασιαλή αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή από τον Ζαχαριουδάκη. 
Στο 2ο ημίχρονο η Νάουσα βελτίωσε την εικόνα της και στο 47’ σε φάουλ που κέρδισε λίγα μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή, ο Καραλιόπουλος με καλή εκτέλεση έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Θεοδώρου ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στο 55’ ο Καραλιόπουλος με κεφαλιά τροφοδότησε τον Πίτο που από πλεονεκτική θέση έκανε το σουτ το οποίο σωτήρια απέκρουσε ο πορτιέρο Θεοδώρου. Στο 76’ ο Καραλιόπουλος εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά στο 2ο δοκάρι και ο Π. Αργυρίου δεν δυσκολεύτηκε με κεφαλιά να κάνει το 1-2. Η Νάουσα έφτασε πολύ κοντά σε ένα τρίτο τέρμα στο 88’ όταν σε ανεπανάληπτο τετ α τετ του Καραλιόπουλου με τον Θεοδώρου ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε σωτήρια. 
Από τον Πάοκ διακρίθηκαν οι: Π. Κίτσας, Ζαχαριουδάκης και Γ. Κίτσας. Από τη Νάουσα διακρίθηκαν οι: Καραλιόπουλος, Πίτος και Π. Αργυρίου. 
Πολύ καλά τα πήγε η διαιτητική τριπλέτα. Ο Γκορτζίλας με βοηθούς τους Στάμκο και Ετάλη από τον σύνδεσμο Μακεδονίας. 
ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Θεοδώρου, Ελ. Κίτσας του Δ., Ελ. Κίτσας του Π., Π. Κίτσας, Κ. Κίτσας (57’ Τουτουντζίδης), Ζαχαριουδάκης, Πατατούκας (85’ Δ. Κίτσας), Χρ. Κίτσας, Γολσουζίδης, Χαρισούδης (66’ Τζέπης), Γ. Κίτσας. 
ΝΑΟΥΣΑ: Παπαδόπουλος, Τσίλης (46’ Τούφας), Γ. Αργυρίου, Πέικος, Πίτος, Π. Αργυρίου, Καραλιόπουλος (88’ Τενεδιός), Παυλίδης, Πασιαλής (90’ Βλαχοδήμος), Πετρίδης, Περηφανόπουλος. 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Π. Μπρατάνης (προπονητής του Πάοκ): Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική οι παίκτες μας απέδειξαν το πόσο ικανοί είναι και ότι μπορούν να ανταγωνιστούν οποιαδήποτε ομάδα του ομίλου μας.Παρόλα αυτά για δεύτερη φορά δεν πήραμε τίποτε.Στο πρώτο ημίχρονο μπλοκάραμε την εύκολη ανάπτυξη του παιχνιδιού των αντιπάλων, με αποτέλεσμα να επιδοθούν σε γεμίσματα,και εμείς με την σειρά μας να προσπαθούμε να βγαίνουμε στην επίθεση με αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές προηγηθήκαμε κερδίζοντας πέναλτι, ενώ δεν μας δόθηκε ένα δεύτερο καταφανέστατο. Στην ανάπαυλα μιλήσαμε τον τρόπο που θα διαχειριστούμε το αποτέλεσμα, δίνοντας βάση στο πρώτο 15λεπτο.Δύο στημένα ένα φάουλ και ένα κόρνερ άλλαξαν όλες τις σκέψεις μας.

Β. Αργυρίου (προπονητής της Νάουσας): Είναι αλήθεια ότι και στα δύο παιχνίδια στην πόλη της Αλεξάνδρειας η ομάδα μου δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση. Και σήμερα δεν ήμασταν καλοί, ωστόσο οι τρεις πολύτιμοι βαθμοί σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα μας ανέβασαν στην κορυφή της βαθμολογίας και με έναν αγώνα λιγότερο. Συνεχίζουμε για να πετύχουμε τον φετινό μας στόχο που είναι η άνοδος. Ταμείο θα κάνουμε στο τέλος. Έχουμε καλή υποδομή και μέχρι το τέλος παιχνίδι με παιχνίδι θα διεκδικήσουμε τον τίτλο.

Ρούλης Καραλιόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *