ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Το Περιφερειακό Τμήμα Αλεξάνδρειας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στις 6 Φεβρουαρίου 2012, στην όμορφη αίθουσα του ξενοδοχείου «ΜΑΝΘΟΣ» έκοψε την βασιλόπιτα για τον καινούργιο χρόνο. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο αιδεσιμολογιότατος πατέρας Θεόδωρος, ο αντιδήμαρχος Κος Γκαβαρδίνας, ο Δημ. Σύμβουλος αρχηγός της Δημ. Παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» Χρήστος Αλευράς , ο πρόεδρος του…

ομίλου Ντόπιων και Περιχώρων «Το Ρουμλούκι» με το μέλος του Δ.Σ. Κα Στέλλα Ρεσηνιώτη, η Διδάσκουσα του Ε.Ε.Σ. Κα Χρύσα Λιούλια και ο Κος Χαλίλ Μπαραμογλου τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης. 

Ο πρόεδρος του τμήματος αφού προλόγισε την εκδήλωση ο πατήρ Θεόδωρος ευλόγησε την Βασιλόπιτα. 
Μίλησαν η πρόεδρος της εφορίας Κα Αικατερίνη Βέτσιου η οποία αναφέρθηκε στο έργο των εθελοντών καθώς και το μέλος Δ.Σ. του Περιφερειακού Τμήματος Δημήτριος Σταμάτης, γενικά για την αξία και την ομορφιά του Εθελοντισμού. 
Στην εκδήλωση τιμήθηκε ο Κος Χαλίλ Μπαιρόμογλου εργαζόμενος στην υπηρεσία Καθαριότητος του Δήμου για την εξαιρετική επίδοση στην εκτέλεση των καθηκόντων του. Ήταν μια επιβεβλημένη βράβευση, με το μήνυμα, ότι οποιοσδήποτε άνθρωπος, σε όποιον τομέα και αν απασχολείται μπορεί να διαπρέπει και οφείλουμε τον έπαινο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *