ΤΟΠΙΚΑ 21 Μαρτίου, 2012 posted by admin Share ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ; Συνήθως, δεν μπορείτε να δείτε τη μικροβιακή αλλοίωση. Η καλύτερη στρατηγική είναι να αποτραπεί η αλλοίωση με τον κατάλληλο χειρισμό των τροφίμων. Εάν τρόφιμα φαίνονται ακατάλληλα, μυρίζουν ή έχουν άσχημη γεύση, δεν πρέπει να φαγωθούν. meacolpa Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησηςΗ ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *Σχόλιο * Όνομα Email Ιστότοπος Αποθήκευσε το όνομά μου, email, και τον ιστότοπο μου σε αυτόν τον πλοηγό για την επόμενη φορά που θα σχολιάσω.
Αφήστε μια απάντηση