ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΚΑΣΤΟΡΑΣ – ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 2-2 (ΡΕΠΟΡΤΑΖ)

 Μεγάλη εκτός έδρας ισοπαλία απέσπασε η ομάδα του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας αγωνιζόμενη εκτός έδρας με τον ανεβασμένο τις τελευταίες αγωνιστικές Κάστορα Καστοριάς. Ο ΠΑΟΚ χωρίς προπονητή στον πάγκο, αφού ο Πασχάλης Μπρατάνης παραιτήθηκε από την περασμένη Τετάρτη μετά την ήττα από τον Πυρσό Γρεβενών, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 από το πρώτο ημίχρονο, δεν το έβαλε κάτω και στο 2ο μέρος έφερε την καθολική ανατροπή παίρνοντας τον….

πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας.
Αρνητικό στοιχείο για τον ΠΑΟΚ ακόμα μία αποβολή στο 76’. Οι αποβολές έχουν στοιχίσει φέτος στην ομάδα και είναι κάτι που πρέπει να προσέξει για την δύσκολη συνέχεια η διοίκηση και ο νέος προπονητής που θα έρθει. Στην αντίπερα όχθη, οι γηπεδούχοι φάνηκε να επαναπαύονται στο 2-0 του πρώτου ημιχρόνου, να ρίχνουν ταχύτητα και ρυθμό και να επιτρέπουν στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να κάνουν παιχνίδι και μάλιστα με αριθμητικό μειονέκτημα από το 76’. Γενικώς πάντως εκτός από τα 4 τέρματα δεν σημειώθηκαν ιδιαίτερες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. 

Ο αγώνας ξεκίνησε δυνατά για τον Κάστορα που άνοιξε το σκορ στο 8’ όταν ο Τζιώτζης έκανε τη σέντρα και ο «συνήθης» ύποπτος των γηπεδούχων Μαλεγκάνος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-0). Στο 11’ ο Τζιώτζης θα στείλει την μπάλα στο δοκάρι. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής ύστερα από σέντρα του σκόρερ του πρώτου τέρματος Μαλεγκάνου, με κεφαλιά θα διπλασιάσει τα τέρματα των γηπεδούχων (2-0). 
Με το «καλημέρα» του 2ου μέρους ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει πέναλτι στο 48’ και ο Π. Κίτσας με εύστοχο χτύπημα θα στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα μειώνοντας σε 2-1. Στο 76’ ο Μπουκλάς θα αντικρύσει την δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή και θα αφήσει την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα. Αυτό δεν θα πτοήσει τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων θα ισοφαρίσουν όταν ο Γολσουζίδης θα στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα μέσα σε πολλούς πανηγυρισμούς της αποστολής των φιλοξενούμενων (2-2). 
Καλός ο διαιτητής Μανάσης από τα Τρίκαλα όπως και οι βοηθοί του Νίκου και Τζάνης. 
ΚΑΣΤΩΡ: Χατζάρας, Τούλιος, Δινάδης (67’ Δασκουλίδης), Παναγιωτίδης, Φλίδρης, Μαλεγκάνος (58’ Παπαθανασίου), Καραμαλής (46’ Αντωνιάδης), Καραβασίλης, Τζιώτζης, Τσούκλης, Μαντζάνας 
ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Θεοδώρου, Δ. Κίτσας, Π. Κίτσας, Μπουκλάς, Ν. Τζέπης, Π. Κίτσας, Κ. Κίτσας (40’ Γολσουζιδης), Ζαχαριουδάκης (78’ Λαδάς), Πατατούκας (90+2’ Σ. Κίτσας), Α. Κίτσας, Γ. Κίτσας. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *