ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΑΠΟ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ο Γαλανόλευκος Φάρος στα πλαίσια της συμμετοχής της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου στα τελικά του Euro 2012 θα μετακομίσει για εννιά μέρες το μουσείο της Εθνικής Ελλάδας στην Αθήνα. Ένα μουσείο αφιερωμένο σε όλους τους διεθνείς μας που έχουν κάνει την Ελλάδα περήφανη και στους….

Έλληνες φιλάθλους.
191 εκθέματα θα περιμένουν τους Αθηναίους φιλάθλους, από τις 24/3 μέχρι την 1/4, στο μουσείο της Εθνικής Ελλάδας, του «Γαλανόλευκου Φάρου». Μετά από πρωτοβουλία του συλλόγου, το μουσείο θα «μετακομίσει» στο Πνευματικό κέντρο του Παλαιού Φαλήρου (Φλοίσβος), προκειμένου να έχουν την ευκαιρία άνθρωποι που δεν μπορούν να ταξιδέψουν στην Κρήτη ν’ απολαύσουν από κοντά τα εκθέματά του. Πρόκειται για αντικείμενα και φανέλες που συλλέχτηκαν μετά από αρκετό κόπο, γεγονός που τα καθιστά μοναδικά. Ο σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει το Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου κ. Χατζηδάκη και τον Αντιδήμαρχο κ. Φωστηρόπουλο, για την δωρεάν παραχώρηση του χώρου του Πνευματικού κέντρου.
Το μουσείο είναι ανοιχτό από τις 09.30 μέχρι τις 14.00 και από τις 17.00 μέχρι τις 21.00. Τα εγκαίνια έγιναν χτες Δευτέρα 26/03. Η είσοδος  είναι ελεύθερη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *