ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΚΑΙΡΟΣ: ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.
Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Τις απογευματινές ώρες πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή νεροποντής στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από….
9 έως 18 βαθμούς Κελσίου. 
Στην Αττική ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα βροχών στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένιση. Η θερμοκρασία από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Στη δυτική Μακεδονία ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως τις απογευματινές ώρες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στην κεντρική Μακεδονία βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι αυξημένες και στην Πελοπόννησο κυρίως στα ορεινά θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 20 βαθμούς Κελσίου. 
Στη Θεσσαλία,την ανατολική Στερεά,την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις που πρόσκαιρα τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά και νότια τοπικά 6 μποφόρ με εξασθένιση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις που τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και στην Κρήτη θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία βόρειοι βορειοανατολικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
news247

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *