ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Σημείο αναφοράς έγινε πριν από λίγο στο Ράδιο Αλεξάνδρεια το δημοτικό κολυμβητήριο Αλεξάνδρειας. Ένα σχόλιο του ιδιοκτήτη του σταθμού Τάσου Καμπάνη ότι πλησιάζει ο καιρός που θα πρέπει να ξεκινήσει η οργάνωση του κολυμβητηρίου για το προσεχές καλοκαίρι και το γεγονός ότι η διοίκηση κάνει πρόχειρους χειρισμούς, προκάλεσαν την άμεση τηλεφωνική παρέμβαση του προέδρου της….
ΚΕΔΑ Δ. Παπαδόπουλου. Ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ θεώρησε τον εαυτό του άμεσα θιγμένο από τα σχόλια και ενημέρωσε τους ακροατές πως η εμπειρία της περσινής χρονιάς και το διάστημα του 1,5 μήνα που έχει μπροστά του είναι υπεραρκετά για να φέρει εις πέρας το έργο. Ο κ. Παπαδόπουλος δεσμεύτηκε από “αέρα” ότι όλα θα λειτουργήσουν άψογα. 
 Αμέσως υπήρξε τηλεφωνική παρέμβαση ακροάτριας – μητέρας που ανέφερε πως οι γονείς προσπάθησαν πολλές φορές πέρσι να πείσουν τον Δ. Παπαδόπουλο να συνεχίσει την λειτουργία στο κολυμβητήριο και μετά τον Σεπτέμβριο που έκλεισε, ωστόσο η πόρτα του Δ. Παπαδόπουλου ήταν κλειστή, όπως χαρακτηριστικά είπε. 
 Βέβαια μένει να δούμε πως και με ποιον τρόπο θα λειτουργήσει φέτος αυτό το τεράστιο έργο στην πόλη μας, δεδομένου ότι μένει ένα διάστημα λιγότερο από 2 μήνες, μεσολαβούν οι γιορτές του Πάσχα και τα σχολεία δεν έχουν ενημερωθεί για τα σχετικά προγράμματα που θα λειτουργήσουν στο κολυμβητήριο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *