ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ!

Σε λειτουργία τέθηκε από χθες Μεγάλη Τρίτη η επίσημη ιστοσελίδα του Κοινωνικού Δικτύου Ανταλλαγής Υπηρεσιών, του οποίου τα μέλη θα μπορούν να ανταλλάσσουν μεταξύ τους υπηρεσίες, χωρίς να παρεμβάλλεται το χρήμα, αλλά διάθεση για προσφορά και χρόνος.
Πρόκειται για ένα δίκτυο «time for time», στο οποίο θα μπορούν να εγγραφούν δημότες της Θεσσαλονίκης διαφόρων ειδικοτήτων και επαγγελμάτων, που θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και ως αντάλλαγμα να….
δέχονται υπηρεσίες ίσου χρόνου από άλλα μέλη του δικτύου.
Για παράδειγμα, αν ένας ελαιοχρωματιστής εγγραφεί στο δίκτυο και προσφέρει τις υπηρεσίες του σε κάποιον συμπολίτη του, τότε θα μπορεί και ο ίδιος αντίστοιχα, ανάλογα με τις ώρες που έχει διαθέσει, να λάβει υπηρεσίες από κάποιο άλλο μέλος του δικτύου.
Επίσης, το σύστημα θα περιλαμβάνει και κατηγορίες αξιολόγησης με ποιοτικά στοιχεία, όπως επαγγελματική εικόνα, ποιότητα υπηρεσίας, συμπεριφορά, συνέπεια και ταχύτητα, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να έχουν τη δυνατότητα επιλογής.
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να εγγραφούν στην ιστοσελίδα του δικτύου, στην διεύθυνση http://www.time4time.gr/ και με τον προσωπικό τους κωδικό θα εμφανίζονται στο πεδίο αναζήτησης υπηρεσιών.

agelioforos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *