ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής επιτροπής του δήμου Αλεξάνδρειας θα διεξαχθεί την Δευτέρα 23 Απριλίου στις 14:00. Η συνεδρίαση θα γίνει στο δημοτικό κατάστημα με 7 θέματα ημερήσιας διάταξης τα οποία είναι: 



1. Καταχώρηση των διαφορών της απογραφής έναρξης (που προέρχονται από τον πρώην Δήμο Μελίκης), στο βιβλίο απογραφών και ισολογισμών του Δήμου Αλεξάνδρειας.

2. Εισηγητική έκθεση α΄ τριμήνου του έτους 2012 προς την Οικονομική Επιτροπή, για την εκτέλεση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2012.

3. Απαλλαγή υπολόγου και έγκριση απόδοσης λογαριασμού.

4. Λήψη απόφασης για την διάθεση πίστωσης για την προμήθεια:

α) Υλικών (χρωμάτων) συντήρησης και επισκευής κτιρίων για τις Διοικητικές Υπηρεσίες του Δήμου και

β) Υλικών (χρωμάτων) συντήρησης και επισκευής λοιπών εγκαταστάσεων για την υπηρεσία αθλητισμού-πολιτισμού και κοινωνικής πολιτικής.

5. Λήψη απόφασης για την διάθεση της πίστωσης για λοιπό εξοπλισμό (προμήθεια κλειδαριών γραμματοκιβωτίων, απλών κλειδιών-κλειδαριών και λουκέτων).

6. Λήψη απόφασης για την διάθεση της πίστωσης για « λοιπό εξοπλισμό (πολυμηχανήματος FAX για την ΤΚ Πρασινάδας, φωτοαντιγραφικού Μηχανήματος για την ΤΚ Λιανοβεργίου και συστήματος προστασίας από τις διακυμάνσεις της τάσης του ηλεκτρικού ρεύματος (UPS)».

7. Λήψη απόφασης

Α) επί της ένστασης της εταιρείας «ΑΚΑΤΤ Α.Ε.» κατά του ανοικτού διαγωνισμού « ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΥ,ΤΗΛΕΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΤΟΥ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΗΣ ΔΕΥΑΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ» 
και

Β) έγκριση ή μη πρακτικών του ως άνω ανοικτού διαγωνισμού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *