ΤΟΠΙΚΑ posted by

Η ΝΟΔΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ

Στις 5 το απόγευμα σήμερα 22ας Απριλίου παρουσίασε η ΝΟΔΕ ΝΔ Ημαθίας το βουλευτικό ψηφοδέλτιο στην περιφερειακή μας ενότητα. Στο πάνελ των υποψηφίων, πέραν του προέδρου της ΝΟΔΕ κ. Ακριτίδη, συμμετείχε ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου κ. Γιώργος Παπαστάμκος, ο οποίος έκανε τοποθέτηση για τις θέσεις και το πρόγραμμα του κόμματος του, εν όψει των επικείμενων εκλογών της 6ης Μαΐου. Ο κ. Παπαστάμκος χαρακτήρισε τις εκλογές ως τις πιο….
κρίσιμες του πολιτευτικού του βίου. «Το μήνυμα των εκλογών είναι βαθιά πολιτικό. Χρειαζόμαστε ειδική αναρρύθμιση του αναπτυξιακού μοντέλου της χώρας μας. Χρειαζόμαστε δημιουργική επανάσταση και αξιοποίηση των ευκαιριών. Το δίλλημα στις εκλογές είναι ένα. «Λαϊκισμός ή δυνάμεις ευθύνης». Ο ελληνικός λαός θα συστρατευθεί στη στρατηγική αυτοδυναμία της ΝΔ. Η χώρα δεν πρέπει να μείνει ακυβέρνητη στις 7 Μαΐου». Σε ερώτηση μας, αμέσως μετά την τοποθέτηση του κ. Παπαστάμκου και των υποψηφίων βουλευτών, για το αν ο ίδιος εντάσσει στις δυνάμεις ευθύνης, που στηρίζουν τη δανειακή σύμβαση , τη ΔΗ.ΣΥ και το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Παπαστάμκος μας απάντησε εντόνως…διπλωματικά!! «Θεωρώ τη ΝΔ ως προπομπό των δυνάμεων ευθύνης. Δεν επιρρίπτω ευθύνες σε άλλες δυνάμεις του πολιτικού συστήματος, εάν πρέπει να υπάρξει η σωτηρία της χώρας. Δεν κάνω πλειοδοσία και διαγωνισμό ευθύνης». Εξόχως ενδιαφέροντα τα όσα είπε ο κ. Παπαστάμκος για την αναπτυξιακή πορεία της Ημαθίας και την απουσία του τέως βουλευτή κ. Μιχάλη Χαλκίδη. «
Στην Ημαθία πρέπει να βάλουμε μπροστά τον πρωτογενή τομέα. Χρειαζόμαστε περισσότερο σήματα εξωστρέφειας, αφού το 99,9% των καταναλωτών των προιόντων μας βρίσκονται εκτός Ελλάδας». Αιχμηρός ήταν και πάλι όμως… διπλωματικότατα και για την απουσία του κ. Χαλκίδη, ο οποίος προφανώς έθεσε εαυτόν εκτός προεκλογικού αγώνα! « Από αυτό τον αγώνα δεν θέλω να λείψει κανείς. Πάντοτε προσεγγίζω τα πράγματα θετικά και όχι αρνητικά. Θέλουμε να είναι όλοι παρόντες και παρούσες στον αγώνα. Από κει και πέρα, όλοι κρινόμαστε για τις επιλογές μας». Αιχμηρή η δωρική τοποθέτηση του προέδρου της ΝΟΔΕ κ. Ακριτίδη, για την απουσία του κ. Χαλκίδη, τον οποίο φωτογράφισε!! «Είμαι ευχαριστημένος που είναι σήμερα παρούσα η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που έκαναν αίτηση για βουλευτική υποψηφιότητα. Η ΝΔ έχει παρόν και μέλλον». Ακολούθησαν οι σύντομες τοποθετήσεις των υποψηφίων βουλευτών. Κατά σειρά του κ. Απόστολου Βεζυρόπουλου, της Σταυρούλας Γιαννούτσου, του κ. Χρήστου Μάμαλη, της κ. Γεωργίας Μπατσαρά, του κ. Ζήση Πατσίκα και του κ. Λάζαρου Τσαβδαρίδη. Παρόντες στην εκδήλωση ο αντιπεριφερειάρχης κ. Καραπαναγιωτίδης, ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Δημητριάδης, ο τέως βουλευτής κ. Βλαχόπουλος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ. Καλαιτζίδης και Σαρηγιαννίδης, το μέλος του Ε. Σ της ΝΔ κ. Ζιώγας, ο πρόεδρος της ΤΕ Νάουσας κ. Καπετανόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Βέροιας και Αλεξάνδρειας και Βέροιας κ. Γιαννουλάκης, Βενιόπουλος, Γκαβαρδίνας και Τζίλας, το μέλος της Κ.Ε της ΟΝΝΕΔ κ. Τάσος Μπαρτζώκας και πολλοί φίλοι της ΝΔ, οι οποίοι γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του ξενοδοχείου, στο οποίο δόθηκε η συνέντευξη.
Επεα πτεροεντα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *