Έχοντας 13 χρόνια στη δημοσιογραφία της γεύσης, με 3 χρόνια βίντεο από το “Σεφ στον αέρα” και πολλούς τόνους κειμένων από τα έντυπα που με φιλοξένησαν κατά καιρούς: Γαστρονόμος, ΒΗΜΑ Γκουρμέ, Cook Book, lifo, Symbol, Votre Beaute, Blue, Maison Decoration, ΒΗΜΑ Μen, BHMAgasino, Passport, Esquire, Nitro, Down Town, Κ της Καθημερινής, View, Olive, Big Fish, αλάτι & πιπέρι, ειδικές εκδόσεις, ένθετα κι όπου αλλού μπορεί να χωρέσει η νοστιμιά στα χρόνια της ελληνικής έξαρσης της γαστρονομίας.
Πρόκειται για την Ελένη Ψυχούλη η οποία βρέθηκε στην πόλη μας και ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες με το κατσούλι αλλά και βίντεο από τους μύλους Καρανίκα.
Δείτε (Διαβάστε και τα σχόλια στις φωτογραφίες, κλικ για μεγέθυνση):
Αφήστε μια απάντηση