ΤΟΠΙΚΑ posted by

Βρείτε γάλα καρύδας, αμυγδάλου και φουντουκιού στο ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΚΑΝΕΛΑ στην Αλεξάνδρεια!

Βρείτε γάλα καρύδας, αμυγδάλου και φουντουκιού στο ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΚΑΝΕΛΑ στην Αλεξάνδρεια!

galaΤο σύγχρονο παντοπωλείο ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΚΑΝΕΛΑ υπό τη διεύθυνση του Γρηγόρη Καπετάνου, λειτουργεί στη Βετσοπούλου 95 (δίπλα στις Ασφάλειες Αλεξόπουλος).

Το ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΚΑΝΕΛΑ μας προσκαλεί να γνωρίσουμε τις ευεργετικές ιδιότητές του γάλακτος καρύδας, γάλακτος αμυγδάλου και γάλακτος φουντουκιού και να τα εντάξουμε στη διατροφή μας.

Δείτε:

ΓΑΛΑ ΚΑΡΥΔΑΣ!

Η καρύδα είναι ένα ακόμα εξωτικό φρούτο! Κι όμως, ο χυμός της μπορεί να αποτελέσει κομμάτι της διατροφής μας και όχι μόνο ένα ακόμα συστατικό για να νοστιμέψουμε ή να δώσουμε άρωμα στα γλυκά μας…Σύμφωνα πάντα με τους ειδικούς, το γάλα καρύδας μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στη διατροφή σου – ιδιαίτερα αν αθλείσαι ή αν ακολουθείς κάποιο πρόγραμμα διατροφής. Ο λόγος; Είναι πολύ φτωχό σε σάκχαρα και λιπαρά, αλλά αρκετά πλούσιο σε κάλιο. Επιπλέον, έχει μόνο 50 θερμίδες το ποτήρι!

ΓΑΛΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ!

Το γάλα αμυγδάλου είναι μια εναλλακτική πηγή πρόσληψης θρεπτικών στοιχείων για όσους δεν θέλουν να πίνουν γάλα ζωικής προέλευσης ή έχουν δυσανεξία στη λακτόζη.
Αποτελεί σημαντική πηγή ασβεστίου, είναι ήπιο για το στομάχι και χωνεύεται πολύ εύκολα.


ΓΑΛΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ!

Γάλα Φουντουκιού για την καλύτερη ρύθμιση του επιπέδου της χοληστερίνης σας. Τα φουντούκια είναι ακόμη πιο πλούσια κι από τ’ αμύγδαλα σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα (ολικό οξύ) κι επίσης είναι πλούσια σε φυτικές πρωτεΐνες υψηλής ποιότητας.

Θα τα βρείτε στο εξειδικευμένο μας παντοπωλείο ” Και στην κορφή κανέλα…!!! ” .

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΚΑΝΕΛΑ…!!!

Βετσοπούλου 95, Αλεξάνδρεια (δίπλα στις ασφάλειες Αλεξόπουλος)

Facebook κλικ ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *