Το μεγαλύτερο αγαθό είναι η “δημιουργία” και όταν αυτή η αρχή εφαρμόζεται στον παστουρμά, το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον εξαιρετικό. Πιστή στις παραδοσιακές συνταγές των προγόνων της αλλά και στα αγνά υλικά, η οικογένεια Σαρήμπογια φτιάχνει παστουρμά και αλλαντικά από τα τέλη του 19ου αιώνα.
Κάθε προϊόν των εργαστηρίων αλλαντοποιίας Sary το συνοδεύει και μια άκρως ενδιαφέρουσα ιστορία που ταξιδεύει από τους Καραμανλήδες της Καππαδοκίας και από μία μικρή οικοτεχνία στο Αγιάσι των Αδάνων μέχρι τους πρόποδες του Φαλακρού στη Προσοτσάνη Δράμας.
Εδώ και 120 χρόνια, η οικογένεια Σαρήμπογια διατηρεί αναλλοίωτη τη συνταγή για αλλαντικά που ξυπνούν μνήμες μιας άλλης εποχής.
Αγνά υλικά, αυθεντικό καππαδόκικο μεράκι με ατελείωτες δόσεις παράδοσης.
Αυτή είναι η συνταγή των αλλαντικών Sary!
Τα αυθεντικά αλλαντικά Ανατολίας , θα τα βρείτε στο ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΚΑΝΕΛΑ!!!
Αφήστε μια απάντηση