ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Παλαίμαχοι Κιλκισιακού – Παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας 2-4 (ρεπορτάζ – φώτο)

Παλαίμαχοι Κιλκισιακού – Παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας 2-4 (ρεπορτάζ – φώτο)

DSCF2006Στο Κιλκίς φιλοξενήθηκαν οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Αλεξάνδρειας από τους αντίστοιχους Παλαίμαχους – φίλους του Κιλκισιακού.

Οι Παλαίμαχοι της πόλης μας ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και δικαίως έφτασαν στην εκτός έδρας νίκη με 2-4.

Ο Παπαδημητρίου άνοιξε το σκορ στο 12′ ύστερα από μπαλιά του Πουαρίδη (0-1). Στο 16′ ο Καρακίδης ισοφάρισε σε 1-1 ύστερα από μπαλιά του Ιωαννίδη. Στο 23′ ο Διτσόλας έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους μετά από πάσα του Τριανταφυλλίδη (1-2).

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 53′ ο Καψάλης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-3. Ο Ζιάκας μείωσε για τους γηπεδούχους σε 2-3 στο 60′ ενώ το τελικό 2-4 έγραψε στο 68′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Διτσόλας.

Παλαίμαχοι Κιλκισιακού: Χατζόπουλος, Δημητριάδης, Καραδήμος, Ιωαννίδης, Λοκοβίτης, Ζιάκας, Ι. Παπαδόπουλος του Κ., Μπαξεβάνης, Καρακίδης, Σαχινίδης, Ζαφειρόπουλος.

Ακόμα αγωνίστηκαν οι: Νικολαΐδης, Παντελίδης, Παταρας, Παναγιωτίδης, Παπαδόπουλος, Ριγόπουλος, Φυλακτάκης, Ηρ. Παπαδόπουλος, Καλπάκης, Χονδροματίδης.

Παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας: Πανταζόπουλος, Καραμούσας, Μπενίσκος, Μέκκας, Μπουκλάς, Σωτηριάδης, Τριανταφυλλίδης, Διτσόλας, Παπαδημητρίου, Μπουκουβάλας, Πουαρίδης.

Ακόμα αγωνίστηκαν οι: Παπαδόπουλος, Γιοβανόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Παρταλίδης, Μπιτζές, Μπαντόλας, Παναγιώτου, Τσογιάννης, Καψάλης.

Δείτε εικόνες από την αναμέτρηση: 

Ρεπορτάζ: ΜΑΚΗΣ ΣΑΠΟΥΝΟΠΟΥΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *