ΤΟΠΙΚΑ posted by

Με το «1ο Διενοριακό Πρωτάθλημα Σκάκι» ξεκίνησαν τα Κ΄ Παύλεια στην Αλεξάνδρεια (εικόνες)

Με το «1ο Διενοριακό Πρωτάθλημα Σκάκι» ξεκίνησαν τα Κ΄ Παύλεια στην Αλεξάνδρεια (εικόνες)

DSC_0304Με το «1ο Διενοριακό Πρωτάθλημα Σκάκι» ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για τα Κ΄ Παύλεια στην Αλεξάνδρεια. Η εκδήλωση αφορούσε τα παιδιά Νηπιαγωγείου, Δημοτικού και Γυμνασίου και οι νικητές της κάθε κατηγορίας θα διαγωνιστούν στη Βέροια με τους αντίστοιχους νικητές του νομού.

Πρόκειται για το 1ο Διενορικό Πρωτάθλημα Σκάκι, που συνδιοργανώνουν στα πλαίσια των αθλητικών εκδηλώσεων «Δημήτριος Βικέλας 2014», το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως και ο Σκακιστικός Όμιλος Βεροίας.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ιστορία αυτού του πανάρχαιου παιχνιδιού, να διδαχθούν τις βασικές κινήσεις του και να περάσουν μερικές συναρπαστικές ώρες με τους φίλους τους, διεκδικώντας την πρόκρισή τους στη δεύτερη φάση του Πρωταθλήματος.

Συνομιλώντας με τα παιδιά που πήραν μέρος στην εκδήλωση αλλά και με γονείς που βρέθηκαν εκεί, εκφράστηκε η επιθυμία να υπάρχει διοργάνωση πρωταθλήματος σκάκι και στην πόλη της Αλεξάνδρειας όπως γίνεται για παράδειγμα στη Βέροια. Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και καλό θα ήταν να πραγματοποιηθεί κάτι ανάλογο και στην πόλη μας.

Δείτε εικόνες από το απόγευμα του Σαββάτου στην Αίθουσα Επισκοπείου Αλεξανδρείας:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *