Υλικά
400 γρ. σόγια κεμπάπ fytro
1/4 φλ. ελαιόλαδο
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο
1 καρότο τριμμένο
5-6 απρομανίταρα κομμένα σε φέτες
600 γρ. ντομάτες κονκασέ
1 κ.σ βασιλικό ψιλοκομμένο
1 κ.γ. δυόσμο ψιλοκομμένο
1 κ.γ. θυμάρι ψιλοκομμένο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο….
πιπέρι
1 συσκευασία (500 γρ.)σπαγγέτι σόγιας fytro
Εκτέλεση
Προετοιμάζουμε το κεμπάπ σόγιας σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε το κρεμμύδι. Σε μέτρια φωτιά, αφήνουμε 6-7′ να γίνει διάφανο. Στήβουμε καλά τη βρασμένη σόγια κεμπάπ Fytro και την προσθέτουμε στην κατσαρόλα. Ανακατεύουμε να λαδωθεί. Προσθέτουμε το καρότο, τα μανιτάρια και το σκόρδο. Σωτάρουμε για 2-3′ και προσθέτουμε τις ντομάτες και λίγο νερό ίσα να μισοσκεπάζονται τα υλικά. Αλατοπιπερώνουμε και σιγοβράζουμε έως ότου μαλακώσει η σάλτσα. Προς το τέλος προσθέτουμε τα μυρωδικά.
Βράζουμε τα ζυμαρικά fytro σύμφωνα με τις οδηγίες, τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε στη σάλτσα με το κεμπάπ. Ανακατεύουμε, πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά και σερβίρουμε αμέσως.
μερίδες 4
Χρόνος Μαγειρέματος 40 λεπτά
argiro.gr
Επιμέλεια: Ο.Ν.
Αφήστε μια απάντηση